Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Of be Hakan yalan deyip durma da kaşınma istersen 13 yaşında ergenler gibisin yeminle

Yani beni sanırım bruma ve yasin kötü etkiledi.Her çalım yapan kanat bunlar gibi oyun görüşü 0 olmuyor tabi ki.Tore aslında tam istediğim tarz benim açıkcası.
Yasin bir kere yeteneksizin önde gideni Mustafa. Daha ilk geldigi gün yönetime agir hakaretler ettim, nasil böyle capsiz biri alinir diye.

Bruma'nin olayi ise tamamen sanssizlik. Bak oyun zekasi vasat, katiliyorum. Ama fena yetenekli. Ama yabanci sinirlamasi ve sakatliklar izin vermedi kendisine.

Bir kac dönemdir diyorum, bizim acilen top tasiyan kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var. Bak Poldi bile fark yaratti. Ama halbu ki kendisi dribbling yapabilecek bir oyuncu degil aslinda.

Of be Hakan yalan deyip durma da kaşınma istersen 13 yaşında ergenler gibisin yeminle
Yalan dememim sebebi basit. Bunu sen ve ben cok iyi biliyoruz. Cünkü Sneijder konusunda gelmez diyerek totem yaptigimi bir sen, bir Serdar Cengiz, Alper Altun birde Onur Sahan biliyordu.

Özel'den sürekli bu konu hakkinda yazisiyorduk.

Kisacasi, yalan söylüyorsun ama olsun, birsey ispatlamaya gerek yok. Herkesin mesajlari mevcut zaten, ilgilenen bulabilir.

Yasin bir kere yeteneksizin önde gideni Mustafa. Daha ilk geldigi gün yönetime agir hakaretler ettim, nasil böyle capsiz biri alinir diye.

Bruma'nin olayi ise tamamen sanssizlik. Bak oyun zekasi vasat, katiliyorum. Ama fena yetenekli. Ama yabanci sinirlamasi ve sakatliklar izin vermedi kendisine.

Bir kac dönemdir diyorum, bizim acilen top tasiyan kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var. Bak Poldi bile fark yaratti. Ama halbu ki kendisi dribbling yapabilecek bir oyuncu degil aslinda.
Zirkovic öyle ölümüne çalım atan biri değil mental olarak iyi durumda topu ayağından zamanında çıkarıyor bize uygun oyuncu ortalarida gayet iyi
Yazın turnuvada izlemiştim brumadan kat kat iyi mental olarak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar önemli bir duyum aldım. Saat 2 gibi açıklayacağım kaynaklarıma doğrulatmaya çalışıyorum sıkı bir telefon trafiği var şu an.

Zirkovic öyle ölümüne çalım atan biri değil mental olarak iyi durumda topu ayağından zamanında çıkarıyor bize uygun oyuncu ortalarida gayet iyi
Yazın turnuvada izlemiştim brumadan kat kat iyi mental olarak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zivkovic Robert Mak gibi, katiliyorum. Ama alamayiz.

Ben ligtv'yi iptal edip elimi kolumu cektim galatasaraydan. Herkes aynisini yapsa yonetime en agir mesaji yollamis oluruz.

Olay basit olabilirdi: Sezon basinda Pato uygun bir sekilde kulübe önerilmisti. Tanman kendisi söylemsiti. Ama Hamza veto etti.

Simdi Pato bile cok sey degistirebilirdi, devre arasi sadece orta saha, bek ve kanat alip girerdik ikinci yariya. Simdi forvet bulamiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt