Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabbete bak orda. Ugur'un koydugu mesajda yoksa niye 'bana ne diyeceginiz umrumda degil, yeterki gelsin' diyim ki ozm Soner? Biraz mantik hatasi olmaz mi.

Orda totem mevzusu var, ama kimse totem yaptigima inanmadi. Ha kabul ediyorum, baslarda cidden gelmez diyordum, inan hic ihtimal vermiyordum. Ama haberler cogalinca totem#e vurdum ama artik üyeler hakli yere inanmadi.

Bak birde o mesaj sonrasi ne yazmisim Soner, sende biliyorsun olayi:

Amrabat hakkinda düsündüklerimi biliyorsun degil mi? Hani Salman Arslan ile cok tartismistik gelmesin diye.

Sen yanlis anlamissin.

Ben ne dedim sen gelmez gelsede bize yaramaz dedin dedim neresi yalan mesajını buldum daha ne istiyorsun?

evde bataniye bulamadım bir duyum atın..

Ben ne dedim sen gelmez gelsede bize yaramaz dedin dedim neresi yalan mesajını buldum daha ne istiyorsun?
Iyide o koydugun sayfa öncesi ve sonrasi agir sacmaliklar, yani ironiler var. Seninle yazisiyoruz hatta o sayfada.

Amrabat var gereksiz, 10 numara oynar fln yazmisim hemen ardindan, Melih Turan diye GSE'de alinti yapip Amrabat düsmanligimdan yazdigimi söylemis.

Yani olay tamamen goygoy, yanlis anlasilma var ozm iki tarafta. Cünkü Ugur Iz'in koydugu mesajda bir kere öyle yazmam mantikli olur mu sence?

Neyse, fazla uzatmayalim, orda öyle anladiysan sen haklisin, ironi bazen anlasilmaz. Ama Sneijder'e laf atacak kadar aptal degiliz inanmasanda, bugün'e kadar da laf etmisligim yok zaten.

Iyide o koydugun sayfa öncesi ve sonrasi agir sacmaliklar, yani ironiler var. Seninle yazisiyoruz hatta o sayfada.

Amrabat var gereksiz, 10 numara oynar fln yazmisim hemen ardindan, Melih Turan diye GSE'de alinti yapip Amrabat düsmanligimdan yazdigimi söylemis.

Yani olay tamamen goygoy, yanlis anlasilma var ozm iki tarafta. Cünkü Ugur Iz'in koydugu mesajda bir kere öyle yazmam mantikli olur mu sence?

Neyse, fazla uzatmayalim, orda öyle anladiysan sen haklisin, ironi bazen anlasilmaz. Ama Sneijder'e laf atacak kadar aptal degiliz inanmasanda, bugün'e kadar da laf etmisligim yok zaten.

Lütfen kıvırmayalım vurmayın ama Sneijder aradığımız oyuncu değil yazmışsın bu totem değil kardeşim https://www.gscimbom.com/forum/f143...eti-arsiv-2-a-72071/index200.html#post4469758

Soner Gürkan

Yine hemen ardindan bunu yazmisim mesela:
Paris Sneijder'i neden almiyor acaba ? Biliyorum o bölgede oyunculari var ama param olsa yinede alirdim ben.​

Yani oyuncu hakkinda olumsuz düsünsem bunlari yazmam mantikli olmaz ki.

Bos mevzu tartisiyoruz burda, Sneijder'e kimse kötü diyemez bir kere, futbol cahilin krali olsan bile diyemezsin.

1386705_Galatasaray_SK.jpg

ben bu kadroya fitim abi :)

Yasin güneş başına mı vurdu o avatar ne oğlum öyle.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Obur mesajini bilmem de burada Amrabat'i begenmediginden ironi yapmis gibi geldi.
Bende bunu dile getiriyorum, Soner bilerek inat yapiyor. Bak mesela yine Amrabat konusunda bunu yazmisim daha Amrabat gelmeden:

Ya bu adamin gelmesi hic iyi olmadi. Kusura bakmayin agir olacak ama artik su cahil yöneticilerin modern futbolda yeri olmamali. Ne Amrabat'i arkadas? Rakip ile güres yapan, zekasi yerinde olmayan adami ne yapalim?

Ulan bu adam yüzünden mis gibi Sneijder ve Bruma gidecek. Allah sizi bildigi gibi yapsin. 1 mac bile izlemem giderlerse.

Yani biraz mantik acisindan sacmalik olur benim Sneijder'i bu yazilardan sonra begenmemem.

Edit: He bu Amrabat'in kiradan döndügü olaymis, konu yanlis ama mantik ayni.

Bende bunu dile getiriyorum, Soner bilerek inat yapiyor. Bak mesela yine Amrabat konusunda bunu yazmisim daha Amrabat gelmeden:

Yani biraz mantik acisindan sacmalik olur benim Sneijder'i bu yazilardan sonra begenmemem,[/FONT][/COLOR]

Hayır çarpıtma Sneijderi beğenmiyorsun demedim aradığımız oyuncu değil dedin Sen Sneijderi beğeniyorsun sıkıntı yok onda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt