Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır çarpıtma Sneijderi beğenmiyorsun demedim aradığımız oyuncu değil dedin Sen Sneijderi beğeniyorsun sıkıntı yok onda
Iyide o aradigimiz oyuncu degil dememi allah askina ciddiye aliyormusun veya inaniyormusun?
Oturup dogrulari konusalim:

Orda aradigimiz oyuncu degil diyorsam, Ugur'un alinti yaptigi mesajda niye 'ne derseniz deyin yeterki gelsin' yaziyim ki? Yani bu yazilanlar hepsi ayni dönem, belkide arada 2-3 gün fark var.
Birde Amrabat mevzusu var. Amrabat transferine siddetle karsi cikmistim, hemen o senin gösterdigin mesaj sonrasi Amrabat 10 numara oynar yazmisim :D

Bu ne kadar ciddi olabilir?

Bizim işimizi Bafetimbi Gomis de hayli hayli görür o ne alemde?

yav konuyu bu kadar uzattiniz, önemli de degil yani

birazdan admin duyum paylasacak gibi, onu konusalim :D

He Soner Gürkan

Sneijder hakkinda Sneijder konusuna attigim ilk mesaj elestiriler sonrasi:

Sneijder konusunda beklentiye girmek icin Sneijder'in nasil bir tip futbolcu oldugunu bilmek lazim. Kusura bakmayin ama bunu bilmeyen varsa cok konusmamali.

Sonra bir üye Sneijder'in teknik olmadigini iddia ediyor, bende onunla teknik mevuzunsa giriyorum cünkü kendisi teknik oyuncular calim atar yaziyor.

Benim Sneijder mevzusunda ki tek ayibim gelmez demem. Ünal Aysal'i az görmüsüm demek ki.

Ribery'i kim uydurdu? Damiao'yu da menajeri önermiş de herhalde o iş de yalan sorunlu diyorlarmış

Tannane cepte sanırım. Alır mıyız bilmem de daha iyi kanat yok herhalde gündemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt