Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size şunu diyim maclar oldugunda takimimiz yenildigin televizyonu kirdigim zmanlar oldu stada gitdimizde sesimizin kisildigi zmanlar oldu bir cok anilarim oldu ama eskisi gibi artik futboldan sogudum srn bilet alisin kombine alirsin forma alirsin kulube yardimin dokunur sonra gelenler senin benim parami cebine indirir trasfer diye goz boyarlar komisyondan kac para cukkaladiklarini bilmeyiz bir gs store nasil 13 14 milyon zarar eder mantigim almiyo yillik geliri kulubun 200 300 mn $ bu parayi nasil batira biliyolar insan icinden cikamiyo

maxresdefault.jpg
Behzat Uygur@behzatuygur 3 dk.3 dakika önceİstanbul, Türkiye
Galatasaray Cem Adrian ile yolları ayırmayı düşünüyor dedi bir yorumcu.. (Jem Karacan demek istedi herhalde)

hamza (nostalji)

1174761.jpg

Ivanoviccccccccccccccccccccccc

hergün yeni bir isim ortaya atip milleti oyaliyorlar... kweuke ve doka gelir son gün

Siyaset,fark olayı hikaye.Başımıza ne geliyorsa liseli dinazorlardan geliyor.Çöreklenmişler kulübün başına dibine kadar soyuyorlar.

renktaş vallahi bizim bu yöneticilerin mallıklarını gördükçe ben de bu işin altında başka işler döndüğünü düşünmeye başladım bir yönetim bu kadar gerizekalı olamaz çünkü

Galatasaray ile anılan Partizan'dan Andrija Zivkovic, Türkiye'ye transfer olmayacağını söyledi. via:@sporx

Zaten belliydi

Kendimizi kandırmayalım ivanovic Remy zivkovic linnes gibi isimler bu yönetimle çok zor çok akıllı uslu yönetim olda şu sandıklarının hepsi alınabilir zor değil aslında

Oooo Saul, Carrasco ve Oliver Torres'i alıyomuşuz :D medya coştu yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt