Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bu yönetimin alabileceğini sanmıyorum. Gelirse sağ bek çağ atlar..
Yönelirsek bu tarz adamlara illa da isimli futbolcu olsun demem Sneijder Podolski çok güzel yönlendirir bunları ama dümeni Selçuk ve burak gibilere bırakırsak onları da göndertirler hainler.Trabzon çetesi ve Hamza hayatım boyunca nefretim olucak

Tam aksine fizikle oynayan adam ya libero ya stoper olur. Lawal olsa Kasımpaşa , Rize Antalya hiçbirinde puan kaybetmezdin

Sende ki sorun bu kardeşim. Fiziği var az birazda çabuk bir oyuncu olunca hemen aldanıyorsun. Ortasaha dediğin yer öyle zeka seviyesi düşük adamlardan kurulmaz. Hele Donk'la birlikte oynar falan diyorlar cümbüş olur orası cümbüş.

Melo futbol zekası anlamında dünyanın sayılı önliberoları arasına girer. Onu farklı yapan en önemli özelliği ne hırsı ne fiziğiydi. Onu farklı kılan topsuz oyunda neler yaptığıydı ve bu da direk futbol zekası ile alakalı bir durum.

Maalesef Lawal zeka açısından 3 sınıf bir topçu.

S.a varmı tıkırtı?

Yönelirsek bu tarz adamlara illa da isimli futbolcu olsun demem Sneijder Podolski çok güzel yönlendirir bunları ama dümeni Selçuk ve burak gibilere bırakırsak onları da göndertirler hainler.Trabzon çetesi ve Hamza hayatım boyunca nefretim olucak
Kimse ıbrahimovic dani alves beklemiyor zaten. Bu tarz isimlerle gelsinler, futbolumuz zevk versin gerisi önemli değil. Tek eksiğimiz geleceğe umutla bakabilmek. Şuan buna çok ihtiyacımız var.

lawalin-bedeli-35-milyon-euroc313ed240686d9828cea.jpg

adam breakdancede yapabiliyo

"Semih Kaya’nın yapılan MR tetkiklerinde sol kasıkta ödem tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı."

:crushed:

Kimse ıbrahimovic dani alves beklemiyor zaten. Bu tarz isimlerle gelsinler, futbolumuz zevk versin gerisi önemli değil. Tek eksiğimiz geleceğe umutla bakabilmek. Şuan buna çok ihtiyacımız var.
Dünyada sayılı taraftarımız olduğunu düşünüyorum ama kesinlikle çok akıllı bir kitle var ilk dönem kandırmaya çalıştı gerek yok kendi içimizden çözeriz diye.ama noldu stat bomboş taraftar bir mesaj veriyodu bence ya sağlam futbol ya da ruhsuz statlar.

Lawal kaçmamalı ya jemi falan şutlarız orta saha bu şekilde olsyn

Selçuk,Donk,Jose,lawal bence iyi olur

Dünyada sayılı taraftarımız olduğunu düşünüyorum ama kesinlikle çok akıllı bir kitle var ilk dönem kandırmaya çalıştı gerek yok kendi içimizden çözeriz diye.ama noldu stat bomboş taraftar bir mesaj veriyodu bence ya sağlam futbol ya da ruhsuz statlar.
Vizyonsuzluk diyoruz biz buna. Takımın içinin boşaltıldığını gördük. Şampiyon olmamıza rağmen çok eksiğimizin olduğunu söyledik. Ama yönetim ve Hamza dar kafalı olduğu için bu günleri yaşıyoruz.

Vizyonsuzluk diyoruz biz buna. Takımın içinin boşaltıldığını gördük. Şampiyon olmamıza rağmen çok eksiğimizin olduğunu söyledik. Ama yönetim ve Hamza dar kafalı olduğu için bu günleri yaşıyoruz.
Burak bu sene değil tam 2 sene önce bitti artık miyadını doldurdu keza Selçukta 2013 te bıraktı kafayı Freekicklerle tutunmaya çalışıyo şimdi İniesta olmasını beklemedik selçuktan ama meloyu gönderen de Selçuk ve çetesi. Melo artık dönmesi zor gelse isterim ama Donkun yanına tarzı daha estetik bir adam koysak şov yaparız Lampard tarzı

#‎SONDAKİKA‬ | Monaco, Radamel Falcao'yu geri istemediğini açıkladı.
- Falcao ortada kaldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt