- 16 Haziran 2010
- 208.730
- 162.423
- 6.838
Sarki soylemek.Singh nedir be kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarki soylemek.Singh nedir be kardeşim
Artık düzen böyle düzene ayak uydurduk
Bizim sadece ilk 11'de problememiz yok yedek kulübesinde de büyük problemimiz var.Yedekten girip skora katlı sağlayacak oyunun gidişatını olumlu değiştirecek 1 tane bile oyuncumuz yok.O yüzden sadece ilk 11'e transfer yapmamalıyız.Mesela Umut-Kuveyke takası çok iyi olur bunun gibi hamleler yapılması şart.
orta saha selçuk-donk ilerde podolski sneijder artı bir kanat ve forvetle yine her maç 2şer tane yeriz
donk sanki bana makalele
Demiştim.
zaten yiyoruz![]()
Hocam hele bir imza atilsin sonra bu toplara girersin
Artik imza atilana kadar hic bir seye inanmiyorum ve heyecanlanmamaya calisiyorum...
Bakalım Linnes'i alabilecek miyiz eğer alırsak ekşi deki adam sağlam duyum almış demektir
https://eksisozluk.com/martin-linnesin-galatasaraya-transferi--4917004
Dzemaili 2.yarı geri dönmeli.Irkçı,karaktersiz,çapsız,futbol fakiri bi herif yüzünden gönderdik adamı ve maaşının büyük kısmını biz ödüyoruz.Öyle olacağını buraya geri dönsün Dzemaili dikine iyi oynayan ve iyi top çıkartan birisi takıma dinamizm katar.
Berlin de süper bir sezon geciriyor simdiye kadar. Bu gidisle Hertha satar yakinda iyi bir paraya.