Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz yalnız bir şeyi unutuyorsunuz sanırım , kadroda 11 yabancı en fazla ve bu gidişle 10 yabancı garanti . Herkes tüm kulübeye yabancı yedek koyuyor ama öyle bir dünya yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Biliyorum zaten o kadar yabancıyı alamayız kendi sınırımızda olmalı

Aynen arkadaşa Katılıyorum . Sen böyle değildin gayet aklı başında , ağırbaşlı biriydin. Aydın kardeşim sana yakışmıyor gerçekten de bak futbol bilgisi baya olan birisin belli ediyorsun ama böyle yaparak Prof olsan ciddiye alınmazsın. Zaten bir kişi trollük yapınca ardından 10 kişi daha geliyor . Sana yakışmıyor bence de özüne dön kardeşim .

2006 yılından beri şu foruma üyeyim

Dağın ötekini yüzünü görünce aslında boş yaptığını anlıyorsun.Ben şimdi burada bir yorumda bulunurum ters anlaşılır o yüzden boşver

Böyle iyiyim takılıyoruz,eğleniyoruz işte :)

Renktaslar ilgilendigimiz kanat oyunculari arasinda en cok hangisini begeniyorsunuz?

Çok sakatlanıyor bildiğim kadarıyla. Orada da istikrarsız süreklilik konusunda
Aslında çok sakatlanmadı bizde ki sakatlığından sonra ırkçı herif hiç şans vermedi.Adam sakatlıktan çıktıktan sonra daha kendini toplamadan 1 maça koydu onda da beğenmedi beyimiz postaladı.

Donk'u 2.5 a alan takım 1.5-2 ye Linnesi nasıl alıcak merak konusu..

Moldeliler bizden daha kötü gibi bu işte.

Daha önce yazdım yine yazacam bakın donk transferi komisyon transferi podolskiyi 2.5 milyona alan bir takım gidipde 6 aylık donka 2.5 milyon vermez imkanı yok 10 milyonluk oyuncuya bile 1 milyon teklif edip dalga konusu oluyo bunlar bildiğin çingene pazarlıkçıları çoğu transferin bitmeme nedenide bu zaten donk transferinde 500 bin verilmiştir gerisi paylaşılmıştır.

Şu forvete iyi bir adam gelsin be..

Dağın ötekini yüzünü görünce aslında boş yaptığını anlıyorsun.Ben şimdi burada bir yorumda bulunurum ters anlaşılır o yüzden boşver

aydın remy-welcome to Galata

videon 1 m izlenir bence yapmalısın

Yorum yaparım ters anlaşılır derken benle alakalı değil sanırım. :)

Kadromuzda en az 11 tane kaliteli yabanci olmali. Suanda 8 tane var. Bu demek en az 3 tane adam daha almamiz sart. Bunun yani sira kadroya giremeyen, veya girebilen ama hic bir katkisi olmayan copleri de acilen gondermek gerek.

Daha önce yazdım yine yazacam bakın donk transferi komisyon transferi podolskiyi 2.5 milyona alan bir takım gidipde 6 aylık donka 2.5 milyon vermez imkanı yok 10 milyonluk oyuncuya bile 1 milyon teklif edip dalga konusu oluyo bunlar bildiğin çingene pazarlıkçıları çoğu transferin bitmeme nedenide bu zaten donk transferinde 500 bin verilmiştir gerisi paylaşılmıştır.

Aydın'ı bunlara itelerken Donk için anlaşmış olabilirler mi acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt