Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bournemouth Benik Afobe için £12millionluk teklif yapacak (Daily Mail)

Acaba zamaninda Barcelona ve Arsenalin oynadigi 4-3-3'u mu deneyecek denizli?

Orta saha dizilisi soyleydi Arsenal'in:

Song -- Ramsey
Arteta

3 oyuncu da oyunu iki yonlu oynuyordu, bizde de Song'un daha defansif/tackler rolunde Donk, Arteta'nin daha ileride garanti pas yapan rolunde Selcuk oynayabilir. Boyleyse Ramsey rolune box-to-box tarzi ofansta verkaclari kosulari iyi, defansta da pozisyon almasi ve kontra kesmesi beklenen dinamo tarzi bi orta saha alinabilir.

Bu durumda kanatlar:

Podolski ------- Sneijder
Transfer

seklinde olabilir. Sneijder kanat mi oynayacak ya demeyin, top bizdeyken orta saha uclusu daha geride topa hakim olusu garantilerken Sneijder de kanattan icer forvet arkasina gecer, Podolski second striker gibi oynar, hedef adam olabilecek bir forvetle de bu kadro cok can yakar.

4-2-3-1 en iyi dizilis olabilir ama tannane yerine gelecek saglam bir orta saha (ki garanti orta saha bulmak daha kolay) ve pas oyununu oynayabilen bir forvetle bu taktik ikinci yari ucar.

Hiddink Remy yerine alternatif alinirsa, Remy'i satmak için izin verecek (Metro)

Son düzenleme:
Bahsi geçen topçu kim hocam?

Yok bahsi geçmiyor'da bizim 4-0 lık Nice maçında bir 14 numara vardı Ben Arfayla yatırıp yatırıp kaldırdı , şimdi araştırdım biraz videosunu paylaştım yukarda Fransız Sturridge gibi , geliştirirse Fransa efsanesi olur.

Linnesi almışız artık heralde hayırlıolsun. Birde forvet alsaydık biran önce iyi olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 3-4 saatte gelen duyumları özet geçecek bir hayır sahibi aranıyor.

OHA Linnes'i mi almışız!
EFSANE TRANSFER OLUR BE

Son 3-4 saatte gelen duyumları özet geçecek bir hayır sahibi aranıyor.

Trabzon Marin'i bırakmıyor

Linnes 1.5-2 arası bir bonservisle bir kaç gün sonra Antalya kampına katılıyor.

Birileri Remy ve Arfa demiş

Molde'nin Singh isimli sözleşmesi biten 25'lik ortasahasını istiyormuşuz (norveç basını)

Bir de Lawal serbest onun tartışmaları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt