- 15 Aralık 2011
- 18.933
- 7.549
- 1.588
Maalesef diğer takımında kupa oynadığı için kadroya alamıyoruz.Linnes bugün ilk 11 de olurmu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef diğer takımında kupa oynadığı için kadroya alamıyoruz.Linnes bugün ilk 11 de olurmu
Zaten bu tur oyuncular orta-uzun vadeli plan icin kullanilmali, oyle alip pat diye 11 e koyulmaz, cunku o hata olur. Maliyeti dusuk ise alinmasinda sakinca yok, rekabet onemli cunku takimda kaliteli ayaklar cok az. Hepsi de star olamayacagina gore boyle bir kac oyuncuyu almakta fayda var bence.
Zaten oyle olmali, ama Ben Arfa bir ornek tabi yoksa onu daha alamayiz.O zaman Ben Arfa gibi bi adam alıp Yasin'i satıp bu tip birini alıcaksın veya Sinanı kiralayıp
bilemem de,kaynak fransız basiniysa eğer,Hollanda ligi kulübü nasıl blöf yapıyor olsunki?
Haklısın ama Gökmen felan da açıkladı, gerçi Gökmen de kolpacı ama..
Twitter'da da "KAP yarın 19:00 - 22:00 arası gelecek" diyorlar.

Arsenal sezon sonu Ighalo'yu almak istiyor (Mirror)
Tribun Dergi @tribundergi
FIFA, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve Samuel Eto’o’yu Ballon d’Or törenine davet etti.
Linnes bugün ilk 11 de olurmu
bak menajer ayrıntısı benim aklıma gelmemişti. haklisin.eğer blöfse,bence bizimkiler tannane'ye biraz temkinli yaklaşıyor ve tannane'den daha iyisini bulmaya çalışıyorlar. Daha iyisini bulamazlarsa,tannane'ye yönelecekler.menajeri de,oyuncuyu bir an evvel Galatasaray'a pazarlayabilmek için, bizim yöneticilere "elinizi çabuk tutmazsaniz tannane'yi de kaybedeceksiniz" mesajını vermek niyetiyle bu tur haberler yayıyor diyebiliriz..Tannane'nin menajeri Guido Albers'tı . Sinonun menajeriyle aynı.
Çok çakal bi adam , yapmıştır bişeyler.
Linnes'i forumda bu kadar tanıyan ve seven olanları beni baya şaşırttı yanlız.
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Şimdiden atın fav'a. Yaz transfer döneminde eğer bu yönetim kalırsa 1 Brezilyalı 1 Arjantinli oyuncu kadroya katılacakmış.
2 dünya yıldızı 10 numara bizde diğerlerini de yazın alırız np.Neymar ve Messi olur diye korkmuyor değilim.
Neymar ve Messi olur diye korkmuyor değilim.