Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha bizim Nancy takımını Hindistanlı bir milyarder satın alacakmis :D

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

yavrular ben yatıyom:kiss:

Söyle top tutabilen, kazma olmayan ve dribbling yapabilen bir forvet yokmu alinabilecek devre arasinda?

Pato tarzinda.. Remy fln demeyin, imkansiz.

Valla bir an önce Damiao gelsin, cidden daha iyisi bulunmaz! Ama Damiao bu kulübe uzun vadeli düsünürsek ne kadar yararli olur tartisilir.

Takimin Havasi Degisecek

Dogru Oyuncular alinir ise takimin havasi baya degisir. 6 "taze kan" takima girecek, Lionel ve Denayer dahil.

Carole ile Denayer de bir nevi buna dahil sayilabilir.
Carole sakatlik dan dolayi pek oynayamadi malesef. Denayer ise ilk kez hakiki mevkisinde Stoper de oynatilacak.

Ön Libero ve Forvet ile Takimin "Omurga" sinda baya degisiklikler olusacak.
Kirmizi renkli Oyuncular takima yeni dahil olacak.

___________Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole
_________Donk Xelcuk
Transfer __Sneijder___ Podolski
_________Transfer

Ayrica ayni etkinlikde de vasat Sag Kanat tarafi komple degisecek ve böylece bizim vasat bölgemiz berki de takimin en güclü bölgesine dönüsecek. 2 Depar sonrasi geriye kosamayan Sabri yerine, "Duracell lakapli" Linnes 90 Dak üst düzey is ahlaki ve cigersiz kondisyonu ile baya dinamizm ve ofans gücü katicak takima.

Buna ilaven iyi bir Kanat Oyuncu su gelir ise, Carillo veya Ben Arfa gibi cok saglam bir sag kanadimiz olacak.

Sabri
....................XXX..........XXX....
Yasin...................S10.......

Linnes
..........................XXX...........XXX...
Carillo/B.Arda..........S10......

Tabi burda Denizli nin Buraki kesip Remy yahut Damiao gibi kaliteli Forvetleri tek forvet oynatma sarti ile konusuyoruz.

4 Transfer ile Kadro-ul muazzam:

__________|Muslera|
Linnes__Chedjou_Denayer__Lionel
______Donk_____Xelcuk
Carillo ____Sneijder____ Podolski
__________L. Remy*

*Damiao/Zaza

Transferler:

#Sag Bek: Linnes
#Önlibero: Donk
#Kanat: Carillo / Ben Arfa / Mak / Tannane / Atsu
#Forvet: Remy / Zaza / Damiao

Kaliteli Transferler ve Carol&Denayerin takima adapsyonu ile eminim ki görmek istedimiz Galatasaray'a bir iki adim yaklasacagiz.

Son düzenleme:
Ya fon falan mi kursak begendigimiz oyuncularin haklarini alir kulube kiralariz :D 1 m dolar slti fena topcular var istersek yapariz aslinda. Buyuk is adamlarina gazi verdin mi abdurrahim gibi senede 3-4 tane oyuncu alacak para birikir..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzemali az daha oluyomus gecmis olsun diyelim futbolcumuza

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belli de olmaz vallahi bizimkilere tereddutteyim transfer dönemi ne zaman bitiyor peki bikiyormusun?

1 Subat diye biliyorum, ama ihtiyac olarak gordukleri transferleri son gune birakmazlar diye dusunuyorum.

Hos cok iyi niyetliyim herhalde, ellerinden her turlu is bilmezlik beklenir bu yonetimin, ama bana oyle geliyor ki kanat, sag bek ve forvet acikca ihtiyac olarak belirlenmis.

Kacarsa elden son gunlerde firsat transferleri kacar sadece.

1 Subat diye biliyorum, ama ihtiyac olarak gordukleri transferleri son gune birakmazlar diye dusunuyorum.

Hos cok iyi niyetliyim herhalde, ellerinden her turlu is bilmezlik beklenir bu yonetimin, ama bana oyle geliyor ki kanat, sag bek ve forvet acikca ihtiyac olarak belirlenmis.

Kacarsa elden son gunlerde firsat transferleri kacar sadece.
İnşAllah dediğin gibi olur forvetten ziyade adam eksilten bir kanata da ihtiyacımız var.

carrillodan bahsedenler var :D
bu yönetim getirecek birde :D

Günaydın transfer yokmu halen
Ulan dursun

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt