Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağbekten sola doğru renk koyulaşıyorLinnes - Denayer - Chedjou - Carole
cok seksi
Sağbekten sola doğru renk koyulaşıyor
Irkçılıktan raporladım kardeşim, umarım gereği yapılır.Sağbekten sola doğru renk koyulaşıyor
Bertrand Traoré - Oyuncu profili - Transfermarkt bu olmaz mı abi?Söyle top tutabilen, kazma olmayan ve dribbling yapabilen bir forvet yokmu alinabilecek devre arasinda?
Pato tarzinda.. Remy fln demeyin, imkansiz.
Valla bir an önce Damiao gelsin, cidden daha iyisi bulunmaz! Ama Damiao bu kulübe uzun vadeli düsünürsek ne kadar yararli olur tartisilir.
Merak icindeyim bizimkiler forvet alacak mı?
Belli de olmaz vallahi bizimkilere tereddutteyim transfer dönemi ne zaman bitiyor peki bikiyormusun?Remy, Damiao, Immobile isimleri donduyse hepsi yalan olamaz.
Belli de olmaz vallahi bizimkilere tereddutteyim transfer dönemi ne zaman bitiyor peki bikiyormusun?
İnşAllah dediğin gibi olur forvetten ziyade adam eksilten bir kanata da ihtiyacımız var.1 Subat diye biliyorum, ama ihtiyac olarak gordukleri transferleri son gune birakmazlar diye dusunuyorum.
Hos cok iyi niyetliyim herhalde, ellerinden her turlu is bilmezlik beklenir bu yonetimin, ama bana oyle geliyor ki kanat, sag bek ve forvet acikca ihtiyac olarak belirlenmis.
Kacarsa elden son gunlerde firsat transferleri kacar sadece.
Oha bizim Nancy takımını Hindistanlı bir milyarder satın alacakmis
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Linnes uefa avrupa liginde oynamayacak mi