Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir duyum aldim dün linnes ile anlaşılmış ama kulüp bonservis parasinda anlasamamistir ama görüsmeler devam ediyor hala bu hafta sonuclanir kuveyke yuksek ihtimal anlasma saglandi ama takas ta sıkıntı var ama bu hafta oda çözülür .

Andreas Cornelius'u tanıyan var mı?Forvete Danimarka'dan bu arkadas gelecek deniyor.Biraz arastirinca fizik özellikleri ön plana cikiyor.1,94 boy 90 kilo.Oyuncuyu tanıyan varsa bilgiledirirseniz sevinirim.
Var. Danimarkada okuyorum zaten. Adam ingiltereden dondugunden beri hic iyi oynamadi benim bildigim kadar ile. Adam bir sezon iyi gecirdi sonra Cardiffe satildi 6 ay sonra tekrar Kopenhaga dondu

Var. Danimarkada okuyorum zaten. Adam ingiltereden dondugunden beri hic iyi oynamadi benim bildigim kadar ile. Adam bir sezon iyi gecirdi sonra Cardiffe satildi 6 ay sonra tekrar Kopenhaga dondu

Cok kotu bir sakatlik gecirdi toparlanir mi belli degil. Youtube'da falan videolari dolasiyordu bayagi.

Bununla da bir dönem Besiktas ilgilenmis.Cardiff'e yüksek bonservis ile gitmis.Yası genc,23.Fizik özellikleri de baya iyi görünüyor.Böyle hamlelerin yapılmasına karsı degilim.İsvec,Norvec,Danimarka.O cografyadan gelen oyuncular hep iz birakmistir,basarılı olmustur.

AS'a göre; Oliver Torres, Carrasco ve Saul Niguez için teklif yapmışız. 40M Euro verecekmişiz 3 oyuncu için.. Hayatımda gördüğüm en komik haber.

Falcaoyla RVP yi bir tutmak ne. RVP yi adam akıllı kullanamadılar ki fener üst düzey oyuncudan faydalanmayı bilmiyor öyle bi takım değil çünkü , lakin Falcaonun pahalıya patlayıp FFP zorlaması da çok muhtemel Remy iyi hedef
Kalite olarak fiziki olarak bir tutmak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bununla da bir dönem Besiktas ilgilenmis.Cardiff'e yüksek bonservis ile gitmis.Yası genc,23.Fizik özellikleri de baya iyi görünüyor.Böyle hamlelerin yapılmasına karsı degilim.İsvec,Norvec,Danimarka.O cografyadan gelen oyuncular hep iz birakmistir,basarılı olmustur.

ortalama disiplin yüksek fizik gücü ve vasat üstü futbol bilgisi ligimiz için yeterli

Alirsak bence pisman oluruz. Dedigim gibi Danimarka liginden ya 2-3 tane adam var bize yarayabilecek onlara bakmak lazim

Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Ben Mustafa Denizli nin kanat tercihinin ayağı çizgiye basan koridor oyuncusu değil de içeriye kat eden penetreci oyuncu olacağını tahmin ediyorum dolayısıyla medyada geçen isimleri bu minvalde değerlendirmeye alırsak en doğru hedefin ben arfa olacağı açık.. o olmasa dahi o tarz bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum

------------------------------------------Muslera-------------------------------------------

--Linnes------------Chedjou--------------------------Hakan-----------Carole------------

---------------------------Donk---------------Selçuk/Melo----------------------------------

--Carrasco--------------------------Sneijder-------------------------Podolski--------------

---------------------------------------Falcao---------------------------------------------------

Nasıl olur. :D

------------------------------------------Muslera-------------------------------------------

--Linnes------------Chedjou--------------------------Hakan-----------Carole------------

---------------------------Donk---------------Selçuk/Melo----------------------------------

--Carrasco--------------------------Sneijder-------------------------Podolski--------------

---------------------------------------Falcao---------------------------------------------------

Carrosco yerine yaz hatem ben arfa işte o zaman 10/10 olur

Bu arada carrasco kım :D

Falcou maaşını alımını geçtimde , Carrasco nasıl gelecek:D Yaz Falcoa yerine Kweuke, kanat alacaklarmı bilmiyorum ama büyük ihtimal son ana kadar isimler döner fakat kanat almaz yasinide oraya monte et tamamdır.:D

Gaston Ramirez'in sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, Southampton fazla süre vermiyor, kaçırılmayacak oyuncu.

Falcou maaşını alımını geçtimde , Carrasco nasıl gelecek:D Yaz Falcoa yerine Kweuke, kanat alacaklarmı bilmiyorum ama büyük ihtimal son ana kadar isimler döner fakat kanat almaz yasinide oraya monte et tamamdır.:D

İkisi de kiralık. :D

Nereye alıyorsun bonservisini Riva'yı satıp alırız ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt