Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önümüze bakalim, eski oyuncularimiza gerek yok

Falcao mu?

Başkan mı değişti beyler, hayırdır? Dursun alsa alsa Kweuke'yi alır, o bile zor gerçi Dursun için. :asd22:

Amartey ne lan Fm efsanelerini takıma topluyoruz

Şurada bomboş Lawal varken gereksiz kumar

Vay be,üc gündür Linnesle ugrasiyor yönetim ama norvec medyasinda hala tik yok.Yönetimi ayakta alkisliyorum isleri bu kadar gizli yürüttügü icin.Neymis bizim Dursun böyle yav.

dursun 008, mi6 ajanıdır kendisi.otellerle uğraştığına bakmayın,hepsi paravan

Aydın Aslan cömert gaptan donk'a hg demiş

CYRAaF5WAAAmLLy.jpg

Hamza Hamzaoğlu’nda hayal kırıklığı yaşayan Özbek, Hamzaoğlu gittikten sonra futbolcuların sergilediği performansa daha da kızgın. Başkan’ın kurmaylarına, “Bu forma bu kadar ucuz değil! Bazılarının burunları sürtsün! Bu takımı gençleştirmenin ve değiştirmenin zamanı geldi. Geleceğin takımını kuracağız ve ara transferi çok iyi değerlendireceğiz” dediği öğrenildi.

Helal be başganım

Ulan Dursun laf değil icraat yap!!

Forvet ve kanada adam akıllı takviye lazım Kweuke,Nakoulma,Tannane hatta Damiao falan filan değil,Carrillo-Campbell-Remy-İmmobile tarzı direkt estirecek adamlar getirilmeli.

Alemci topçu istemiyoruz kovun hepsini melo gibi adamlar lazım bize

Hamza Hamzaoğlu’nda hayal kırıklığı yaşayan Özbek, Hamzaoğlu gittikten sonra futbolcuların sergilediği performansa daha da kızgın. Başkan’ın kurmaylarına, “Bu forma bu kadar ucuz değil! Bazılarının burunları sürtsün! Bu takımı gençleştirmenin ve değiştirmenin zamanı geldi. Geleceğin takımını kuracağız ve ara transferi çok iyi değerlendireceğiz” dediği öğrenildi.

Helal be başganım

Gelecegin takimini kuracagiz masallarini her daim duyariz tr'de isler kötü gidince. Bize gelecekte degil, her daim sampiyonluga oynayacak bir kadro yakisir.

Dursun özbek'de biraz gurur ve seref var ise, "ben bu isi yapamiyorum" der ve istifa eder.

Melo, telles ve bruma'yi yollamak cok buyuk hata idi. Futboldan az cok anlayan baskan asla boyle hata yapmaz idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt