Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası yok.

Türkiye ligi'nden de iyi oyuncuysa alırsın.

Hadi genç ve yerliyse de biraz parladıysa şartları da uygunsa denersin.

Fakat hem yabancı, hem yetersiz olursa almazsın.

Bu kadar basit.

O bedava bu fizikli diye diye 11 yabancıyı anadolu seviyesinde topçulardan oluşturacak değiliz herhalde.

Türkiye liginde genç , yerli olunca da herkes gömüyor bişey değişmiyor.

Komisyon Komisyonoğlu Astana'daki 21'lik kanatı istiyormuş.

Takımdan 1 oyuncunun bile ayrılık haberi çıkmadı daha.

Türkiye liginde genç , yerli olunca da herkes gömüyor bişey değişmiyor.

Kadroda en az 14 yerli olacağı için bence gömmeleri gereksiz.

Uzaydan inmeyecek sonuçta bu oyuncular, tr ligi veya dışarıdan genç yerli oyuncuları denemek zorundayız.

Tabi saçma sapan bonservis/maaşlarla değil.

Ben Arfayı çok isterim ama süper piyasa yaptı... 1 sene önce 7 ay kulüpsüz kalmasına rağmen.

⭐ ⭐ASYSOKAK ⭐ ⭐@ASYSokak 7 sn.8 saniye önce
Gökhan Zan, Antrenörlük eğitimi için İngiltere'ye gidiyor.
CYR98z5UsAAho_9.png

1 isim düşüyor piyasaya sonrada en az 4 hafta pazarlık/gitti-geldi süreci... Beleş Birlo dahil.. Jem'ine kadar. Ne kadar çapsız bu herifler yahu...

Bizim taraftar kadar Anadolu topcularina bayilan baska bir taraftar grubu yoktur Türkiye'de herhalde.

Lawal, Donk, Amrabat, Tarik, Erkan Zengin. Bunlar yillardir "olmazsa olmaz" diye görülen ve tartisilan adamlar benim bu foruma kayit oldugumdan beri. Bu Lawal 4-5 kisi arasina dalacak kadar gerizekali biri, ulan Messi misin sen? Adam güclü gözüküyor diye bayiliyorsunuz. Tarik da pir pir kosuyor diye cok isteniyordu, Erkan Zengin de SÜPER kanat oyuncusu oldugu icin cok isteniyordu. Liste uzar gider.

Sanki anadolu dan aldigimiz yerliler yetmiyormus gibi bir de abuk zubuk yabancilarin pesinden kosuyorsunuz. 10 adam icin 1 tane iyi ya cikar ya cikmaz. Ilk olarak öyle Anadolu da rahat rahat top kosturmak büyük takimda top kosturmaya benzemez. Illa da yabanci istiyorsaniz Bakambu gibi heriflere yönelin.

Transferi gündemde olan Ciro Immobile, Sevilla'nın bu haftaki Athletic Bilbao maçının kadrosuna alınmadı. (via @DiMarzio)

h.o

Linnes gelirse Uefada oynuyor mu beyler. Oynayamaz diye gördüm bir gazetede. 1 hakkimiz var diye biliyorum.:(

Bizim taraftar kadar Anadolu topcularina bayilan baska bir taraftar grubu yoktur Türkiye'de herhalde.

Lawal, Donk, Amrabat, Tarik, Erkan Zengin. Bunlar yillardir "olmazsa olmaz" diye görülen ve tartisilan adamlar benim bu foruma kayit oldugumdan beri. Bu Lawal 4-5 kisi arasina dalacak kadar gerizekali biri, ulan Messi misin sen? Adam güclü gözüküyor diye bayiliyorsunuz. Tarik da pir pir kosuyor diye cok isteniyordu, Erkan Zengin de SÜPER kanat oyuncusu oldugu icin cok isteniyordu. Liste uzar gider.

Sanki anadolu dan aldigimiz yerliler yetmiyormus gibi bir de abuk zubuk yabancilarin pesinden kosuyorsunuz. 10 adam icin 1 tane iyi ya cikar ya cikmaz. Ilk olarak öyle Anadolu da rahat rahat top kosturmak büyük takimda top kosturmaya benzemez. Illa da yabanci istiyorsaniz Bakambu gibi heriflere yönelin.

Ben bir kweuke'yi begeniyorum. Onu da net as oyuncu görmüyorum ama bizde bir Elmander görevi görür. Dogru dürüst bonservis vermezsem tabi.

immobileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt