Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes gayet iyi seçim olur. ileri geri gidebilen bek istiyorum ben. İleri gidip dönemeyen herif dünya stari olsa istemem. Forvete top tutan bir topçu ve çalim atan bir kanat alin olsun bitsin.

default.jpg

1031747_620x410.jpg

yerli kadromuz da iyi olmalı.orkan çınar ve oğulcan çağlayan alınıp,umut vb oyuncular gönderilmeli.

Donk bugün hattrick yapar mi

Hee yapar.. Ya bi bırakın artık aldık getirdik bizim oyuncumuz oldu..

Bi oynamaya başlasın neler yapacağını bi görelim eleştiririz...

Daha oynamadan saçma sapan hattirick yapar mı diye aşağılayınca elinize ne geçiyor onu anlamıyorum..

Birbiriyle alakası olmayan 2 futbolcu.

Sadece koşmayla fizikle iyi ön libero olunmuyor.

Lawal iki yönü de oynayan topla fena olmayan bir tip , topta sürer yani yedeğinde Çolak , Bilal ve Jem var , iyi ön liberon değil ön liberon yok

Ne lawali abi manyak misiniz yok turkiye ligi fizik ligi cart ligi curt ligi.Umutta fizik var da ne bok oluyor.fizigi guclu olmayan zaten hic bi yerde oynayamaz.Geciniz bu fizik islerini. topla iliskisi iyi olacak oyun gorusu iyi olacak mac icinde kopmayacak oyuncular lazim.bu ligten oyuncu alinmasina karsiyim.

cingıl bels

Lawal iki yönü de oynayan topla fena olmayan bir tip , topta sürer yani yedeğinde Çolak , Bilal ve Jem var , iyi ön liberon değil ön liberon yok

İzlemesek inandıracaksın. Barış da top sürüyordu ona bakarsan.

Ayrıca ligden alınacak yabancı kontenjanımızı
Donk'la doldurduk.

Bundan sonra ön libero alacaksak Eskişehir'in kovduğu futbolcuları değil, dışarıdan GS kalitesinde ön libero almamız lazım.

----------muslera----------

linnes- şecu- denayer- karol

--------lawal---donk---------

serkan çalık---şıreydır------podolski

----------nadir çiftçi--------

Ne lawali abi manyak misiniz yok turkiye ligi fizik ligi cart ligi curt ligi.Umutta fizik var da ne bok oluyor.fizigi guclu olmayan zaten hic bi yerde oynayamaz.Geciniz bu fizik islerini. topla iliskisi iyi olacak oyun gorusu iyi olacak mac icinde kopmayacak oyuncular lazim.bu ligten oyuncu alinmasina karsiyim.

cingıl bels

Ya ben de şunu anlatamıyorum . Ön libero yedeğinde ön libero olmayan 2 tane cılız defansı bilmeyen kuvvetsiz sadece tekniği iyi (Emre ve Bilal) ve Jem var . Jose zaten ön libero yedeği değil kanat yedeğidir.

Yurtdısından Lawal tarzı basan , kuvvetli iki yönü oynayan topla fena olmayan 25 yaşında bir oyuncu alsan 2.5 - 3 tan aşağı oyuncu alamazsın. Bakın Allah korusun Ched Afrikaya gittiğinde Donku stopere falan çeksen gene ortasaha boşalıcak yani.Lawale para verme ama free iken bi düşün max 1 e oynar yıllık.

Böyle bir adamı Eskişehir'de diye reddet. Sonra ortasahadan birine bişey oldugunda Atletico maçındaki gibi Jem - Emre falan top göstermezler , Lawal basar top tutar ikili mücadele alır.

9 hava topunun ortasahada 9'unu da Atletico almıştı . Lawal tarzı bi adamın olsa en az yarısını alırsın.

Oynadığı her maçta Melo'yu en çok zorlayan 3 oyuncudan biridir Melo'nun bizdeki maçlarını göz önünde bulundurursan

İzlemesek inandıracaksın. Barış da top sürüyordu ona bakarsan.

Ayrıca ligden alınacak yabancı kontenjanımızı
Donk'la doldurduk.

Bundan sonra ön libero alacaksak Eskişehir'in kovduğu futbolcuları değil, dışarıdan GS kalitesinde ön libero almamız lazım.

Valla o kadar düzenli izlediğini düşünmüyorum . Barış pas bile atamıyordu.

Eskişehir adamı kötü performanstan mı kovdu , yoksa BJK ile anlaşmak üzereyim diye açıklama yaptığı için mi?

Lawal - Donk - Mbia - Atiba ligin 4 ortasahayı fiziğiyle domine eden ortasahasıdır bu 4'ü her takımda oynar bu ligte.

Ya ben de şunu anlatamıyorum . Ön libero yedeğinde ön libero olmayan 2 tane cılız defansı bilmeyen kuvvetsiz sadece tekniği iyi (Emre ve Bilal) ve Jem var . Jose zaten ön libero yedeği değil kanat yedeğidir.

Yurtdısından Lawal tarzı basan , kuvvetli iki yönü oynayan topla fena olmayan 25 yaşında bir oyuncu alsan 2.5 - 3 tan aşağı oyuncu alamazsın. Bakın Allah korusun Ched Afrikaya gittiğinde Donku stopere falan çeksen gene ortasaha boşalıcak yani.Lawale para verme ama free iken bi düşün max 1 e oynar yıllık.

Böyle bir adamı Eskişehir'de diye reddet. Sonra ortasahadan birine bişey oldugunda Atletico maçındaki gibi Jem - Emre falan top göstermezler , Lawal basar top tutar ikili mücadele alır.

9 hava topunun ortasahada 9'unu da Atletico almıştı . Lawal tarzı bi adamın olsa en az yarısını alırsın.

Oynadığı her maçta Melo'yu en çok zorlayan 3 oyuncudan biridir Melo'nun bizdeki maçlarını göz önünde bulundurursan
Mac ici konsantrasyonu 10 dk olan bi oyuncu istemem aga.
Ched gittiginde denayer var niye donku cekiyon hemen.
Faydali da olabilir tabi ama en sevmedigim oyuncu tipi.

cingıl bels

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt