Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefsiz adnan polat 2009 devre arasında transfer yapmadı ,yapsaydı uefa kupasını alırdık.meirayı gönderdiler bi de.takımın yarısı sakattı lan.euro 2008den ötürü.
biz o sezon nasil sampiyon olamadik hala anlamis degilim. Hatta 5. bitirdik sezonu. Sezonun ilk yarisi sevip atmadigimiz takim yoktu, ben 10 puan fark attigimiz FT3 doneminde bile bukadar ozguvenli degildim taraftar olarak. Ne olduysa o devre arasinda oldu, Lincoln gec geldi falan sonra Sivas'da hakem katliami.

Son düzenleme:
Kim ne derse desin tarığın galatasaray formasıyla idmana bile cikamamasi lazım. Sabri, buraklarla ugrsilacagina umut,tarık gibi hicbir kalitesi olmayan adamlara yol versinler.

Sabri de burak da ilk 11 de oynamadiklari sürece takıma katki verebilir. Ancak işin saha dışındaki durumunu biz bilemeyiz. Düzen bozan, kuyu kazan, çeteci iseler en iyisini bile tutmamak lazım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz o sezon nasil sampiyon olamadik hala anlamis degilim. Hatta 5. bitirdik sezonu. Sezonun ilk yarisi sevip atmadigimiz takim yoktu, ben 10 puan fark attigimiz FT3 doneminde bile bukadar ozguvenli degildim taraftar olarak. Ne olduysa o devra arasinda oldu, Lincoln gec geldi falan sonra Sivas'da hakem katliami.
hakemler baya yedi bizi o sezon.sivas maçı,yine eskişehirde 2 tane ofsayttan gol yedik,samiyendeki antalya maçında hakem yine iş başındaydı.biçok maç var böyle.

Kim ne derse desin tarığın galatasaray formasıyla idmana bile cikamamasi lazım. Sabri, buraklarla ugrsilacagina umut,tarık gibi hicbir kalitesi olmayan adamlara yol versinler.

Sabri de burak da ilk 11 de oynamadiklari sürece takıma katki verebilir. Ancak işin saha dışındaki durumunu biz bilemeyiz. Düzen bozan, kuyu kazan, çeteci iseler en iyisini bile tutmamak lazım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baş çeteci Burak. İlk onu yollaması lazım yönetim diye bişey olsa yapardı. Sat burağı çine, katara , cehennemin dibine, yolla umutu, tarığı, jemi, bilali, sat semihi, tellesi , brumayı , chedjou yu gelecek para ile yeni takım kur ama bu takımı mümkünse Denizli ve dursun kurmasın tabi o yeni takımı. Sonra belimizi doğrultamayız bi daha, çaykurdan hallice olur takım!!

tannane gitti gibi.zivkovic zor.bizimkiler el mahkum carrillo ve ben arfaya sulanacaklar.pione sisto var bi de...başka da kanat gelmiyo aklıma.

Son düzenleme:
Donk bugün hattrick yapar mi

tannane gitti gibi.zivkovic zor.bizimkileri el mahkum carrillo ve ben arfaya sulanacaklar.pione sisto var bi de...başka da kanat gelmiyo aklıma.

yok. bence ucuza kiralık adam arıyorlar. yine son gün getirirler. dursun bu sefer pilota yalvaracakmış çabuk getirsin de yetiştirelim diye!!!

Zaten gerek kalmadı transfere. bu saatten sonra kim gelecek de yarar sağlayacak. yeni forvet, kanat, sağ bek takıma gelene kadar biz ilk 2 maçta yine puan kaybedicez anlamı kalmayacak o saattten sonra transferin iyice.

Ulan Amartey,Mikel ne ya içi geçmiş adamları ne ypaalım

Lawal var ulan Lawal

Aydın lawalı getir la bari o tip oyuncuya ihtiyacımızz var koşan sert adam yok takımda

tannane gitti gibi.zivkovic zor.bizimkiler el mahkum carrillo ve ben arfaya sulanacaklar.pione sisto var bi de...başka da kanat gelmiyo aklıma.
Pione Sisto çok iyi olur

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Transfer yaptiniz mi beyler. Süper topçular geliyor mu. Uzak kalmişiz transfere

bugün djiby fall transfer listemize üst sıralardan giriş yapabilir

Çeptalk

Linnes'ler minneslerle ne ligde ne de avrupada buyuk basari yakalayamazsin.

Bize buyuk liglerde tecrube toplamis, yillarca oynamis adamlar lazim. Onlar direk katki verip her biri takimi bir level yukari tasiyor bknz ujfalusi, eboue, melo, drogba, sneijder vs

Donk, linnes, carole vs gibi adamlarla buyuk hedefler kovalayamazsin.

dortmund mesela zamaninda bi hayli kovaladi.

Donk 1.92 boyuyla yeni Yaya Touremiz olabilir mi ? (Eskisi Malum )

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edmilson'un takıma katkı yapacağını düşünenler vardı ADAM 65 KİLO türk liginde olmayacağı net belli Bruma nasıl olmadıysa o da olmazdı Lawal'ı anadolu çöpü olarak görüyorlar lawal ligin en dinamik adamlarından biri burda gevşek gevşek muhabbet yapanlar türk ligini bilmiyor fiziksiz adamın türkiyede iş yapması için olağanüstü yetenekleri olması lazım

CYNThjYWEAE7dBk.jpg:large

Biri UEFA'ya oynayan Kasımpaşa'da diğeri düşmesi garanti takımda 2.lig oyuncularıyla oynuyor bunu unutmamak lazım tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt