Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.442
- 22
- 523
Cordoba'dan Florin Andone nasıl beyler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cordoba kim?Cordoba'dan Florin Andone nasıl beyler?
Tanimadigin isimleri at ortaya at nolacak saCordoba'dan Florin Andone nasıl beyler?
Wesley Sneijder, tatil dönüşü takım arkadaşlarını moral yemeğinde bir araya getirdi. [milliyet]
karar versinler selcuk mu sneijdermiyoksa herkes kendi cepbinden mi ödedi
alakası yok hiç hem deLinnes'ler minneslerle ne ligde ne de avrupada buyuk basari yakalayamazsin.
Bize buyuk liglerde tecrube toplamis, yillarca oynamis adamlar lazim. Onlar direk katki verip her biri takimi bir level yukari tasiyor bknz ujfalusi, eboue, melo, drogba, sneijder vs
Donk, linnes, carole vs gibi adamlarla buyuk hedefler kovalayamazsin.
Cordoba'dan Florin Andone nasıl beyler?
alakası yok hiç hem de
Tanimadigin isimleri at ortaya at nolacak sa![]()
Bende hic izlemedim dogruyu soylemek gerekirseYav bi golünü izledim dikkatimi çekti. hiç izlemedim normalde belki bilen vardır diye şeyettim
Aynen öyle böyle saçma yorumlara illet oluyorum illa negatiflik olucak Sneijder Podolski muslera gibi 3 yıldıızımız var zaten bence Campbell gibi bir adam kesin lazım orta sahaya alabilirlermi çok zor ama gençlere de tamamım ben forvete Remy olsa keşke ahhtakım oyununu iyi oynadıktan sonra takımdakiler yıldız olmasa da olur dnipro uefada final oynamadan önce oyuncuları tanınıyomuydu... ben tanımıyodum en azından![]()
Cafercan Aksu ve Serdar Eylik nerede futbol oynuyor acaba
yeni mutu
müthiş yetenek
Ribery 2.5 sezon üst düzey katkı sağlar, takıma abilik eder.
serdar eyiliği ben begeniyodum yanlış hatırlamıyosam rijkard zamanında arada oynuyodu