Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün almanyada Oldenburg ta galatasarayında katılacağı şöhretler turnuvası varmış,e bizim oyuncular acunun turnuvasında,hangi futbolcularımız katılacak acaba,bilgisi olan varmı?

Allahını seven üzerime duyum atsınn. Duyumsuzluktan ölüyorum.

Linnes tamammış .. Zaten bjk nin transfer komitesi çok doğru işler yapıyo..onlar kimle ilgilendilerse alıp getrnek lazm..linnes ii olur inş

Ya al zaten önemli değil bizim için sağda denayerle devam ederiz.hem donk kanat ve forvet yazma şqnsımız olur..linnesi yazamadığımız için daha güzel olur..zaten iki maç sonra gelme durumumız bile olabilir çpk önemli değl..ama lig çok önemli yeniden 8. olursak kulüp kalkamaz altından

Gaston Ramirez bizim Wes'le aynı mevkinin oyuncusu değil mi? Böyle kaliteli adamı alternatif oyuncu olarak nası alacaz adam gelmezki. Wes'i satıp bunu alalım demeyin sakın da

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaston Ramirez bizim Wes'le aynı mevkinin oyuncusu değil mi? Böyle kaliteli adamı alternatif oyuncu olarak nası alacaz adam gelmezki. Wes'i satıp bunu alalım demeyin sakın da

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcuk'un yerinde oynar işte. kalite merkezin olsunda kullanması kalsın :)

abartma olum.:D 0 2 SİNİ verirsem 2.5 milyon euro bile veririm Jemi'de ver 3 olsun.:D Tabi as forvet alma şarti ile.:38573:

Maaşlarindan yirtariz.

Tarik dan kurtulmamiz lazim, daha bunu alacak keriz bulabiliriz ama zaman gectikce biraz zorlasir o is. Fesh istemiyorum ben, yattigi yerden milyonlari almasin hirbo.

Takas da falan gitsin iste nereye gidiyorsa. Amrabat dan bile daha büyük bir kazik Tarik, Amrabat en azindan CL de falan ise yariyordu.

kanata carillo tarzı bir adam gelsin forvete ümit karana razıyım

Beyler ortalıkta marin haberleri dönüyo yeni sağ açık marin h.o diyolla nedir bilgisi olan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt