Baris Kösem
Tecrübeli Üye
- 11 Nisan 2010
- 5.596
- 75
- 1.183
Bugün almanyada Oldenburg ta galatasarayında katılacağı şöhretler turnuvası varmış,e bizim oyuncular acunun turnuvasında,hangi futbolcularımız katılacak acaba,bilgisi olan varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir kweuke'yi begeniyorum. Onu da net as oyuncu görmüyorum ama bizde bir Elmander görevi görür. Dogru dürüst bonservis vermezsem tabi.
Linnes gelirse Uefada oynuyor mu beyler. Oynayamaz diye gördüm bir gazetede. 1 hakkimiz var diye biliyorum.![]()
Yedek olarak maliyeti düsükse olabilir ama yoksa gerek yok bence.
Umutu verip 2 milyon euro bonservise alirmisin![]()

Umut+Tarik+1Milyon olursa ben fitim![]()
Gaston Ramirez bizim Wes'le aynı mevkinin oyuncusu değil mi? Böyle kaliteli adamı alternatif oyuncu olarak nası alacaz adam gelmezki. Wes'i satıp bunu alalım demeyin sakın da
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abartma olum.0 2 SİNİ verirsem 2.5 milyon euro bile veririm Jemi'de ver 3 olsun.
Tabi as forvet alma şarti ile.:38573:
Maaşlarindan yirtariz.
Selçuk Burak'ı kesecek bi babayiğit yok bu kulüpte. Çünkü onlar çete ve çetelere bulaşılmaz.selcuk'un yerinde oynar işte. kalite merkezin olsunda kullanması kalsın![]()
Selçuk Burak'ı kesecek bi babayiğit yok bu kulüpte. Çünkü onlar çete ve çetelere bulaşılmaz.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alırsakremy veya mobiltelefonu alırsak bak Nasıl kesik yiyo![]()