Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gidişle transfer olmayacak, elimizde bana göre olabilecek en iyi kadro bu ,hatta burağın yerine sinan da olur
11656.jpg
Buragin yerine necatiyi alsak o bile iyi olur:D

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes'in avrupa maçlarında oynayamamasının çaresi hazır.. Daneyer'i sağbeke çekeriz..

Adam gibi bi forvet ve kanat gelirde rahat bi maça akarız

Umud'un yerine Hasan Kabze olsa ne güzel olurdu. O da Sivas'a gitti. Onu da kaçırdık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

linnes
+carillo
+remy veya cisse
yapsak lige tekrar dönebiliriz bir ihtimal

bu gidişle transfer olmayacak, elimizde bana göre olabilecek en iyi kadro bu ,hatta burağın yerine sinan da olur
11656.jpg

Sinan > Yasin.

Yasin'in bu takimda ilk 11 de hic bir sekilde yeri yok artik. Kac zamandir berbat ötesi.

Eyvallah gecen sene iyiydi ama artik yetersiz oldugu bariz sekilde görülüyor.

donku aldık linneste geldiyse geri kalan mevkiler

sağ kanat ve forvet

bu iki oyuncuyuda alıp rotasyona oyuncu bakalım yedek golcü yedek kanat vs..

Linnes'in avrupa maçlarında oynayamamasının çaresi hazır.. Daneyer'i sağbeke çekeriz..

Adam gibi bi forvet ve kanat gelirde rahat bi maça akarız
Atiyorum Linnes gelmedi Wiel geldi.

Uefaya 3 adam bildirmemiz gerekiyor. Donk 1 kanat 2 forvet 3. Wiel gelse bile bildirmeyiz zaten. Dediğin gibi Denayer oynar.

umut bildiğin bomboş kaleye atamadı sinirlerimizi daha ne kadar zorlayabilir bilmiyorum bomboş ya bomboş ilkokul çocugu atar o golü abi

Forvet transferi sağ bek transferinden daha önemli. Boş kaleye kaçıran bir forvetimiz (!) var. Resmen 10 kişi oynuyoruz.

Forvet adayları kimler?

Son düzenleme:
Allahını seven üstüme forvet atsın. Malın oğlu psikolojimi bozdu akşam akşam.

Umud'un pozisyonunu gördükten sonra, gerçekleşme ihtimali olan santrafor transferi FARZ haline gelmiştir.

tarık karşıkaya karşısında bile yetersiz kalıyo tarihimizin en büyük kazıgına aday gösteriyorum 4küsür verildi, bonservis paftan adam çıkar en az onun kadar oynar ...

Yurtdışından bir yabancı + eren veya kivoyke yapmak şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt