Mehmet Uygun
Cezalı
- 2 Haziran 2009
- 3.094
- 0
- 1.306
Kampa katılmak zorunda transferler dedi denizli
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza gibi yönetim yalakalığı yapmıyor hiç yoktan. Gidersem başım dik giderim diyor adam. Zaten kaybedecek birşeyi tok hocanınDenizli, aba altından sopayı göstermiş. yönetimin bu kadar beceriksiz olduğunu bilmiyormuş herhal :asd
Böyle yapması iyi tabi. Hamza,"olmazsa içimizden çıkarırız" falan diyordu ya./:Hamza gibi yönetim yalakalığı yapmıyor hiç yoktan. Gidersem başım dik giderim diyor adam. Zaten kaybedecek birşeyi tok hocanın
İlk alternatiflerin olmayacağını bizde biliyorduk. Weil , İmmobile falan geçiniz...
Önemli olan 2. Alternatifler kimler?
Birazda yalancı dursun düşünsün. Okların kendine döneceğinini bilmesi belki transfer yapmasına vesile olurDenizli basın önünde yönetimi medyanın tataftarın önüne attı,hamza malı olsaydı daha zamanımız var olmazsa içimizden hallederiz diyip yedi sülalesinin kulaklarını çınlatırdı
Denizli ne yapsın listeyi vermiş denizli mi yapacak transferi.yönetim yapacak icraatı benceLaf ebesi denizli yine konuşmuş icraat yapın ulan icraat boş lafa karnımız tok eğer yönetim transfer yapmıyosa çık istifa et gururluysan o kadar.
Motorola ismi tarih oldu. CES fuarında ortaya çıkan bilgilere göre Motorola ismi yerini Moto’ya bırakacak.
Motorola ismi tarih oldu. CES fuarında ortaya çıkan bilgilere göre Motorola ismi yerini Moto’ya bırakacak.