Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@GrandeSaray: Emre Çolak ve Burak Yılmaz başta olmak üzere yeniçerilerin Florya'da yabancılara uyguladığı baskıdan haberimiz var. Siz kimsiniz ulan?

Defolup gittikleri gün kurban keseceğim. Adi herifler.

Gençler yeri değil ama aramızda diş dokturu yada okuyan oda yoksa en azından o işlerle uğraşan varmı.?

forvet alinmayacaksa en azindan chedjouyu forvet oynatalim. stoperde denayer hakan oynasin. chedjou cok gol atar.

sezon sonu ciddi kadro temizlenmesi lazım... en az 8-9 oyuncu gitmesi lazım, ciddi para harcayıp aynı 2011/12 gibi işe yarayacak oyuncu alınması lazım

Para yoksa Rivayi yıllar sonra satılması lazım yoksa bu kulüp bu sefer gerçekten batar. Bjk gibi feda sezonu yapamaz bu kulüp

Taraftar zaten doğru dürüst gelmiyor şimdi hiç gelmez.

Futboldan anlayan ve maddi dururumuzu dikkate alarak hareket eden başkan ile ali dürüst gibi yöneticilerin yönetici olduğu yönetim. Turhan çağırılabilir mesela.

Başka çare görmüyorum

Son düzenleme:
sezon sonu ciddi kadro temizlemesi lazım... en az 8-9 oyuncu gitmesi lazım, ciddi para harcayıp aynı 2011/12 gibi işe yarayacak oyuncu alınması lazım

Para yoksa Rivayi yıllar sonra satılması lazım yoksa bu kulüp bu sefer gerçekten batar. Bjk gibi feda sezonu yapamaz bu kulüp

Taraftar zaten doğru dürüst gelmiyor şimdi hiç gelmez.

Futboldan anlayan ve maddi dururumuzu dikkate alarak hareket eden başkan ile ali dürüst gibi yöneticilerin yönetici olduğu yönetim. Turhan çağırılabilir mesela.

Başka çare görmüyorum

Aynen. Bizim kulübün borcu amca bir şeyler satılırsa çözülür yoksa her yıl $40m borç ödeyerek sadece yoğurdun üstündeki kaymağı yersin...

Evet KAP da yaklaşık 10 dak sonra kapanıyor
Bugün de transfer siz gecdi...dengemiz bozulmadı.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Samuel Eto'o Çinden Kendisine 2.5 Sene İçin Teklif Edilen 27 Milyon € Rekor Teklifi Kabul Etti.5 Şubatta Türkiyeden Ayrılıyor... Yuhh

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Martın Linnes pazartesi günü İstanbul'da. Hakan gundogar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

SON DAKİKA: Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes, Pazartesi günü İstanbul'a gelecek. (A Spor)

S.kacam ffpnize artık bahaneyi yakaladılar bizi ayakta gibiyolar. Maaşları uçan Burak, Umut, Semih, Olcan, Tarık gibi yavş.k çetecileri yolla, ederinden aza yolla vermeniz gereken maaşlardan bile bütçe oluşur. Beceriksiz yönetim, çeteci p.çler alayınızın Allah bin belasını versin.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gençler yeri değil ama aramızda diş dokturu yada okuyan oda yoksa en azından o işlerle uğraşan varmı.?

Transfer sezonunda meslek olarak ancak futbol profesorleri ve muhasebecileri bulabilirsin renkdas, disci ne gezer.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Nedir abiler son durum sabahtan beri çalışıyorum giremedim maçıda kaçırdım Donk gol atmış duyum varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt