- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Denizli ne yapsın listeyi vermiş denizli mi yapacak transferi.yönetim yapacak icraatı bence
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umut donk takasını red etti daha icraat beklemek hata bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli ne yapsın listeyi vermiş denizli mi yapacak transferi.yönetim yapacak icraatı bence
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
s.a rnkdaslar, konu dışı olacak ama tavsiyeye ihtiyaç duymaktayim.
20-25 gundur hastayım,başlangıçta "griptir, geçer" dusuncesiyle umursamadım.lâkin 10 gündür öksürük, balgam, burun akıntısı gecmeyince,doktora gittim ve gribin,bronşite evrildiğini öğrendim.10 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bana misin demedi ya bu illet.balgamli balgamli,özellikle geceleri yogunlasan sürekli öksürük, nefes darligi ciğerimi çökertti resmen.nasil kurtulunur ya bu illetten? :/
Katılıyorum.denizli nin morali bozuktu.bu takımdan bu yönetimden bişey olmaz ben nereden geldim der gibiydimustafa denizli'nin basin toplantisindaki hali herseyi özetliyordu.
5 dakika zor konustu, beceriksiz yönetim ilk alternatifleri alamadi simdi o mevkilere belirledigimiz diger boktan alternatifler alinacak artik dedi.
rezil dursun wiel ve carrillo gibi adamlara gelince 3 milyon euro vermiyor, gidiyor donk'a 2.5 bayiliyor.
Dünyanın en hızlı okuyan insanı Tarık Yiğit(10), 1 dakikada 11 bin 725 kelime okuyarak dünya rekoru kırdı.
Sa
Gelişme var mı
Dünyanın en hızlı okuyan insanı Tarık Yiğit(10), 1 dakikada 11 bin 725 kelime okuyarak dünya rekoru kırdı.