Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kampa katılmak zorunda transferler dedi denizli

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya rezil olcaklar ya vezir bu gidisla hep beraber gorecegiz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Denizli, aba altından sopayı göstermiş. yönetimin bu kadar beceriksiz olduğunu bilmiyormuş herhal :asd

Motorola ismi tarih oldu. CES fuarında ortaya çıkan bilgilere göre Motorola ismi yerini Moto’ya bırakacak.

2. alternatifler kaliteli mi o önemli.

Son düzenleme:
sa
resmimorg-d9836c8f5c0aa4d2063e9be1b4031b6d.jpg

Denizli, aba altından sopayı göstermiş. yönetimin bu kadar beceriksiz olduğunu bilmiyormuş herhal :asd
Hamza gibi yönetim yalakalığı yapmıyor hiç yoktan. Gidersem başım dik giderim diyor adam. Zaten kaybedecek birşeyi tok hocanın

Hamza gibi yönetim yalakalığı yapmıyor hiç yoktan. Gidersem başım dik giderim diyor adam. Zaten kaybedecek birşeyi tok hocanın

Böyle yapması iyi tabi. Hamza,"olmazsa içimizden çıkarırız" falan diyordu ya./:

Denizli,bu ülkede ağırlığı olan futbol adami; verilen sözlerin tutulmamasına katlanabilecek,alttan alabilecek bir tip elbette değil.transferi yapmazlar ise çeker gider, hiç düşünmez.

İlk alternatiflerin olmayacağını bizde biliyorduk. Weil , İmmobile falan geçiniz...

Önemli olan 2. Alternatifler kimler?

Denizli parasini pesin aldiysa gider neden gitmesin

Denizli basın önünde yönetimi medyanın tataftarın önüne attı,hamza malı olsaydı daha zamanımız var olmazsa içimizden hallederiz diyip yedi sülalesinin kulaklarını çınlatırdı

İlk alternatiflerin olmayacağını bizde biliyorduk. Weil , İmmobile falan geçiniz...

Önemli olan 2. Alternatifler kimler?

Sağ bek için 2 alternatif Linnes olduğu bariz belli artık. Oldu olacak gibi. Ama santrafor için kim acaba?

Denizli basın önünde yönetimi medyanın tataftarın önüne attı,hamza malı olsaydı daha zamanımız var olmazsa içimizden hallederiz diyip yedi sülalesinin kulaklarını çınlatırdı
Birazda yalancı dursun düşünsün. Okların kendine döneceğinini bilmesi belki transfer yapmasına vesile olur

Laf ebesi denizli yine konuşmuş icraat yapın ulan icraat boş lafa karnımız tok eğer yönetim transfer yapmıyosa çık istifa et gururluysan o kadar.

Laf ebesi denizli yine konuşmuş icraat yapın ulan icraat boş lafa karnımız tok eğer yönetim transfer yapmıyosa çık istifa et gururluysan o kadar.
Denizli ne yapsın listeyi vermiş denizli mi yapacak transferi.yönetim yapacak icraatı bence

Denizli farkını ortaya koymuş Hamza gibi kulübün durumu ortada diye zirvalamamis

Ben klüp batmış bilmem ben sahaya bakarım icraata bakarım iyi futbola bakarım işin ekonomik kısmını taraftar düşünmez ordaki yönetim düşünür

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli: "Transferlerle ikinci yarı daha sağlıklı, üreten ve mücadele eden bir Galatasaray'ı taraftarlarımızla buluşturacağız."

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt