Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gozdelinho gidecekler var diyo.bence umut gidecek.

Iki tane Tip vereyim...

1. Bir bardak suyun icine iki corba kasigi elma sirkesi atip icmeni
2. Zencefil bol bol yemege calis. Cig cig yemeni tavsi ederim, ki ben genel olarak öyle yaparim. Miktari önemli degil. Yada yigemiyorsan o sekilde, hafif dilimlere kesip, limon ile tatlandirilmis, bitki cayin icine dogramani tavsiye ederim.

Gecmis olsun, güzel kardesim.
sagolasin hocam,yalniz elma sirkesini senden duyuyorum ilk defa. (:

Gozdelinho saglam

duyumcu

sabri ve tariktan sonra fark yaratacak bir sag bek almadilarsa bu yönetimin allah belasini versin. wiel derken gelen adama gülüyorum sadece.

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Batuhan Ergün, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Tarık Çamdal, İsmail Çipe, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Eray İşcan, Cenk Gönen.

Antalya kamp kadrosu

Ontivero nerde ulaaaaaaaaaaaaaaaan

Martin linnes hayırlı olsun mükemmel transfer forvet ve kanatta sıra

Emin Yalçın

Küçükken ben de geçirmiştim bronşit.Geceleri uyuyamazdım kalkar gezerdim sürekli.

İki ayrı defa 10 penisilin(buydu galiba) iğne yiyerek kendime gelmiştim.Geçmiş olsun.

sagolasin hocam,yalniz elma sirkesini senden duyuyorum ilk defa. (:

Elma sirkesi cok sagliklidir, acikcasi ben dedigim sekilde, her sabah tüketilmesini tavsiye ederim. Elma sirkesi saglik acisindan muhtesem bir besindir. Kilo vermekte bile etkisi var, gerisini sen düsün.

Ontivero'ya agir haksizlik ediliyor. Ulan ne yapti bu cocuk hic bir kamp'a alinmiyor?

Donk ve Linnes umarım nokta transferler olur. Donk'u ilk maçında beğendim. Devamı da gelir inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt