Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes'ın FM16 profili.

CYTy3i3WsAEhp6f.jpg:large

Geçmiş olsun renkdaş.Aynı durum bende de var 5-10 gündür boğaz ağrısı,yutkunma problemi ve öksürük sorunu yaşıyorum.Vakit bulup doktorada gidemiyorum bakalım ne olacak

gecmis olsun admirim sicak balli süt biraz olsun hafifletecektir. daha 3-4 hafta önce bende ayni durumdaydim. doktora gitmedden önce evdeki olanla biraz hafifletmeye calismistim ve faydasi olmustu.

doumbia konusu vardı bulamadım,bu gara çocuu cska geri yollamadı mı roma'ya?,roma'da istemiyor ehh biz neye böyle zırtlan gibi forveti en azından kiralamıyoruz

An itibari ile kadromuzda ki yabancılar

Fernando Muslera -1986
Lionel Carole-1991
Jason Denayer-1995
Aurelien Chedjou-1985
Martin Linnes-1991Ryan Donk-1986
Jose Rodriguez-1994
Lukas Podolski-1985
Wesley Sneijder-1984

9. yabancımız olacak eğer gelirse.

Linnesi 1.750 ye aldıysak süper lan süper süper ötesi

An itibari ile kadromuzda ki yabancılar

Fernando Muslera -1986
Lionel Carole-1991
Jason Denayer-1995
Aurelien Chedjou-1985
Martin Linnes-1991Ryan Donk-1986
Jose Rodriguez-1994
Lukas Podolski-1985
Wesley Sneijder-1984

9. yabancımız olacak eğer gelirse.

Fena yapabancılarımız yok. Bence Fener'den de BJK'den de iyi yabancılarımız. Ama gel görki yerlilerimiz amatör küme seviyesinde.

nasil aldik bu herifi

biraz iskillenmedim degil

Yönetim adam mi oluyor ne 1.75 cok iyi. Donk da yedigimiz kazigi cikardik.

Marin Linnes isi her anlamda güzel oldu.Bir taşla kuş katliamı hesabı.:)Hem Fener'e gol atan hem de Besiktas'in uzun süre pesinden kosup alamadigi adam.Gördügüm ve takip ettigim kadariyla Besiktas'lilari olumsuz manada cok etkilemis bu transfer.Bir hüzün cökmüs onlara.:)

Linnes takımımıza hem sportif manada hem maddi anlamda katkılar saglayacaktır.Sırf 2.yari bile 5-6 gole etki edecektir.Defansif olarak da Sabri gibi ileri gidip geri gelememezlik yapmaz.İleri geri tam bir dinamo gibi calisir.Acikcasi bu yönetimden beklemedigim bir oyuncuydu.Saskın ve mutluyum.Hayırlı olsun camiamıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt