Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye kabul etmeyim. Adam genel tabloda başarılı arkadaş. Illa herşey doğru olacak diye birşey yok, tabiki hatalar olacak.

Ya sonradan anlıyor insan işte, keşke Lazio isterken satsaydık. Ama yabancı sınırı vardı o zamanlar ve kadrodaki en iyi 2 yerli oyuncu olarak 2 kankalar gözüküyordu.

Burak neyse de Selçuk bence iyi bir takımda iş yapar ama Burak hem futbolcu olarak yetersiz hem de iyi niyetinden tamamen şüphe ediyorum. Bencil ve içten pazarlıklı biri. Selçuk mesela öyle değil, takımı ve arkadaşlarına önem verdiğini düşünüyorum.

Ama Burak bambaşka. Kurtulmamız lazım, bu adam otuzundan sonra hiç ama hiç çekilmez.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ayni degerlendirme ile Hamza´da basarili da neyse :D

1. Bencil
2. Vurdum duymaz (Pres yapmiyor)
3. Sirti dönük oyunda cok kötü
4. Hava toplarinda cok kötü

Galatasaray´da genel anlaminda set oyunu oynandigindan, ben bastan itibaren karsiydim transferine. Galatasaray´in oyun düzenine hic uymayan bir oyuncuydu. Takim statiklesmeye baslayinca da, Burak´in kötü mezihetleri, hep daha fazla ortaya cikmaya basladi. Ilk sezonunda hava toplarinda bile iyiydi, orada Terim zorluyordu onu o konuda... O yüzden zaten en cok gol attigi sezon, kafa golleri de vardi, klas bir tane bile atti... Ama ayni Yasin´in gecen seneki gibi, sadece kisa sürecek bir dynamoydu...

Ama sunu da belirmem lazim, Milli takimda iki Hollanda maci olsun, yada gecen sezon Kanatta Bruma - Yasin, arkada Sneijder´li o kisa dönem olsun. Burak´in o sikayet ettgimiz eksikler, sadece minimal düzeyde ortaya cikiyordu. Bu düzende Sneijder´in de pasör özellikleri cok üsündü o dönem.

Bu takim bu sekilde uyusmuyor bir biri ile... Podolski cok iyi cok severim, ama orta saha bukadar agirken, forvet top tutamazken, set oyunu oynamak zorlanirken, oda oyun icinde etkisiz oluyor.

Bu kadro az transfer ile ne oynar ? Kalabalik orta saha, ve cift forvet oynar ancak. Ve iki forvette teknik özelliklere sahip olmasi gerekir. Poldi ile Remy gibi.

Burak'tan kurtulmaktan ziyade, onun yerine oynamasi (isim olarak) mumkun bi adam almamiz lazim.

Acikcasi ben Burak'in aldigi elestirileri tamamiyle hakli bulmakla beraber, rekabete girerse kesinlikle gelisecegine inaniyorum. Mustafa Denizli gibi bir hoca varken cetecilik yapamaz yedek kalmaya, adam gibi calisip oyununu gelistirmeye cabalar. Basinda Burak'tan guclu bir Denizli var cunku.

Su an Burak sakat, Umut rezalet ve baska ileri uc oyuncusu yokken tam da bu santraforu alma zamani.

burak konusunda Adem Cakar'a tamamen zit olsam da Aysal konusunda katiliyorum.

12-13 sonunda Terim'i yalniz birakmak icin dolmuscu ve Durust'u yonetimden attiktan sonra tek 1 dogru hamlesi yok.

Chedjou'ya 6 kusur bonservis verildi.Bruma'ya 12 bayildik.Burak ve Selcuk 2019'a kadar basimiza musallat edildi.Terim'i sene basinda degil sezon ortasi kovdu.Devre arasinda Ontivero,Salih,Umut G,Hajrovic,Burdisso gibi heriflere milyonlar sacildi.Lucescu icin baya beklendi alinamadi.Sonra Aysal "Anglosakson hoca alacagim" dedi plansiz bir bicimde Italyan Prandelli'yi getirdi.Turk transfer tarihinin en buyuk kazigi Tarika yaklasik 5 milyon verilerek yenildi.Pandev,Dzemaili tutmadi.Sezon ortasinda takim berbat haldeyken KACTI.Basketbol'a sponsor olacagim dedi olmadi.

Bu dediklerim 1.5 seneye denk geliyor ve kaziklarinin bircogu hala cikmadi.

6 lig,2 kupa,2 super kupa 1 uefa kupali Terim'i,3 kupali Hamza'yi elestiriyorsak Aysal'a da 2 kelam etmeliyiz.

Ha bu arada burak'in capraz kosusu bilincli degil.Oguzhan'a pas atildiginda afalliyor.

Burak Yılmaz Vasat bir forvet. Her şeyden önce Ofsayt'ı bilmiyor, bu bile kendisini yorumlamak için yeterli olur fakat biz yine de vasatlığını iyice tescilleyelim.

Top kontrolü sıfır.
Adam eksiltme sıfır bile değil eksilerde.
Çevresine alan açma gibi bir özelliği de maalesef yok.
Hava topları eksilerde, bir ara düzeltir gibi oldu ama yine dip yaptı
Yine hava toplarını sağa sola servis edemiyor

Adamı objektif olarak yorumluyorum ve pozitif hiçbir özelliğini göremiyorum. Yanlış anlaşılmasın, gol kralı olduğu zamanlarda da vasat diyordum, hala vasat diyorum. FT zamanı gelen teklif kabul edilip gönderilseydi bugün Burak Yılmaz gibi bir sorunumuz olmayacaktı. Fakat biz takımda tutmayı tercih ettik.

Bu arada Burak Yılmaz Tek forvet tanımına uyan bir oyuncu da değil. Umutla oynadığımda iyi hissediyorum demesi bu yüzden zaten.

Ben iddia ediyorum, Fransa bir bile değil, Fransa ikiden kalbur üstü herhangi bir forvet adaletli bir takımda Burak'ı rotasyon oyuncusu yapar.

Farklı olmanız için Burak Yılmaz'ı savunmanıza veya hakkında olumlu şeyler söylemenize gerek yok.

Argoda bir söz var. Hafif düzeltmeyle söyleyelim, Bizim orada popoya popo denir. Deneyin.

Burak Yilmaz´in iyi oynamasi icin ya ileride top tutabilecek bir parnter (ki bu Umut degil, ikisi birden oynadiginda cok kötü oynuyoruz, ikisinin yan yana oynamasi cok zor) yada hareketli ve cabuk takima ihtiyac duyuyor, performansini yükseltebilmesi icin. Milli Takimda, yada Yasin - Burak - Bruma arkalarinda Sneijder gibi hareketli bir düzende oynadigimizda, Burak´in bu saydigin negatif meziyetleri nerdeyse hic göze batmiyordu bile... Takim halinde yaptigimiz bolcana bos alan sprintleri, ileride cok pozisyon bulmamizi sagliyordu. Gecen sene benim keyif aldigim yegane maclardi...
Bu line up u da hamza bozdu zamaninda... Ayri konu...

Galatasaray´daki en büyük sorun, kadronun hemogen olmamasi. Oyuncular en azindan lig icin yeter ve artar bile, ama iyi futbol oynayabilmemiz icin oyuncular uyusmuyor.

Evet keske zamaninda gönderseydik, simdi adami istesende gönderemiyorsun.

Son düzenleme:
Ve bazi seyleri cok abartiyorsunuz Avrupa ile ilgili, Premier League, Bundesliga, La Liga... Bu liglerde mücadele eden her oyuncu istisnai yetenege ve kaliteye sahip oyuncular degil. Allah askina Trabzon´da bile anti gözü ile bakilan Halil, bu yasinda gecen sene banko oynuyordu hala Bundesliga´da...

Oralarda önemli olan sey ilk önce gitmektir, sonra ise tutunmaktdir. Gerisi de kendiliginden gelir, salmazsan kendini. Oralarda gelisiyorsun cünkü düzenli bir sekilde mac yaptikca, neden ? Cünkü orada Akhisar, Denizli, Adana gibi takimlara karsi degil, senin ile ayni, yada daha yüksek seviyede olan takimlara karsi mücadele ediyorsun. Yani en azindan hep iyi futbolculara karsi oynuyorsun...

Almanya´da adamlar neden 1 milyon yillik ücreti teklif ederek Türk alsin, adamlar 100 bin verip Bulgar getirebilirken... Merak ediyorum TFF nezaman yillik ücretlere düzenleme getirecek diye. Ne oyuncu gönderebiliyorsun yurt disina, üstüne de Cavcav´in kulübü disinda, nerdeyse hepsi iflas esliginde.

Son düzenleme:
Burak'tan kurtulmaktan ziyade, onun yerine oynamasi (isim olarak) mumkun bi adam almamiz lazim.

Acikcasi ben Burak'in aldigi elestirileri tamamiyle hakli bulmakla beraber, rekabete girerse kesinlikle gelisecegine inaniyorum. Mustafa Denizli gibi bir hoca varken cetecilik yapamaz yedek kalmaya, adam gibi calisip oyununu gelistirmeye cabalar. Basinda Burak'tan guclu bir Denizli var cunku.

Su an Burak sakat, Umut rezalet ve baska ileri uc oyuncusu yokken tam da bu santraforu alma zamani.

Umutcan kardesim adam 30 yasina kadar ofsyati ogrenemedi , birde gelisecek mi? ihtimal dahi vermiyorum...

Burak'tan maximum verimi FT aldi ve o performansinin ustune cikamaz hatta birak gelismeyi , 2012 peroformansini bir daha gosteremez...
Saman alevi misali...

Burak sezon sonu gonderilmeli...

Yerine kaliteli bir as forvet ve Umut'un yerine potansiyeli olan genc bir yetenek...

Hacilar sizce Immobile imkansiz mi?

Satin alma opsiyonu ile kiralamazlar mi?

Belki hepiniz hayvani bir forvet istiyorsunuz ama Immobile'nin stilini azda olsa Totti'ye benzetiyorum. Hem 10 numara hem 9 numara gibi birsey...

"FALSE NINE"

Belki son 2 sezondur ozel bir performans gosteremiyor ama ilginc bir oyuncu. Hem pas oyununda iyi hemde forvet arkasina kosularinda iyi...
Her ozellik var neredeyse. Hava hakimiyetini tam bilmiyorum ama calim , son vurus , hiz baya baya ozel bir oyuncu bence...

Euro 2016'yi koz olarak kullanabiliriz.

Bu burak la selcugun sözleşme uzaması muhabbeti iyi incelenmeli kesin komisyon işi var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-2-3-1
1387839_Galatasaray_SK.jpg

4-3-3( False Nine)
1387840_Galatasaray_SK.jpg

Hacilar sizce Immobile imkansiz mi?

Satin alma opsiyonu ile kiralamazlar mi?

Belki hepiniz hayvani bir forvet istiyorsunuz ama Immobile'nin stilini azda olsa Totti'ye benzetiyorum. Hem 10 numara hem 9 numara gibi birsey...

"FALSE NINE"

Belki son 2 sezondur ozel bir performans gosteremiyor ama ilginc bir oyuncu. Hem pas oyununda iyi hemde forvet arkasina kosularinda iyi...
Her ozellik var neredeyse. Hava hakimiyetini tam bilmiyorum ama calim , son vurus , hiz baya baya ozel bir oyuncu bence...

Euro 2016'yi koz olarak kullanabiliriz.
Ben italyan golcü leri çok beğenirim keza arjantilileride ama immobile bize uygun değil
Orta sahamız direncsiz takımın nefes alması için kosucu değil savaşan boğuşan top tutan perde olan biri şart

Ben italyan golcü leri çok beğenirim keza arjantilileride ama immobile bize uygun değil
Orta sahamız direncsiz takımın nefes alması için kosucu değil savaşan boğuşan top tutan perde olan biri şart

İmmobile'de top tutar dağıtır... Dortmund'ta bu görevi arkaya koşularla karışık yapıyordu ama sıkıntı hava topları olabilir. Boyu rakip defanslarına hava toplarında üstünlük sağlayacak kadar uzun değil...

Gerçi boşa konuşuyoruz alamayız ama Denizli'nin oynatmak istediği futbola cuk oturuyor...

Denizli bizi belki çok uç bir örnek olacak ama Klopp'un Dortmund'una benzer bir mentalitede oynatıyor. Orta sahada bol pas ve ani bir pasla oyunu hızlandırıyor. Top rakipteyken orta sahada full pres , kontra ile gol arıyoruz...

İmmobile bu sistem için nokta atışı gibi bir şey. Onun için Dortmund aldı zaten. Gerektiğinde top tutuyor ve top dağıtıyor bir 10 numara gibi , gerektiğinde ise 9 numara gibi defans arkasına hızlı koşular yapıyor...

Denizli'nin istediğine inanırım yani ama olmadığı için ilk alternatifimiz olmadı dedi maç sonu...

Yani boşa yazıyom

Son düzenleme:
Umutcan kardesim adam 30 yasina kadar ofsyati ogrenemedi , birde gelisecek mi? ihtimal dahi vermiyorum...

Burak'tan maximum verimi FT aldi ve o performansinin ustune cikamaz hatta birak gelismeyi , 2012 peroformansini bir daha gosteremez...
Saman alevi misali...

Burak sezon sonu gonderilmeli...

Yerine kaliteli bir as forvet ve Umut'un yerine potansiyeli olan genc bir yetenek...

Gelisecek derken 2012-13 formuna donmesinden bahsediyordum.

Hani en azindan 1 oyuncu eksik oynuyoruz gibi olmaz.

Burak karaktersizi ve umut beceriksizi icin benim daha basit bir cozumum var.

1 degil 2 bomba forvet al , sonra burak sakatmiymis, burak ergen triplerindemiymis, umutun kalbi mi kirikmis ruhun bile duymasin.

Sonra kendileri mi gider en gec sene sonunda paf takimla mi mac yaparlar kendileri bilir.

Evet tonlarca parayi cope atmis olucaz ama aliskiniz biz. Hamit yatarak 3 milyon aliyor , eboue paf takimla idmana cikip 2.2 milyon goturduydu.Tarikla gobekliye 5 erden toplam 10 milyon euroyu da cope atmistik mesela! :(

Son düzenleme:
Sabah uyanir uyanmaz aklima ilk gelen sey forvet ve kanat transferi oluyor gunlerdir.Alın artik be

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak karaktersizi ve umut beceriksizi icin benim daha basit bir cozumum var.

1 degil 2 bomba forvet al , sonra burak sakatmiymis, burak ergen triplerindemiymis, umutun kalbi mi kirikmis ruhun bile duymasin.

Sonra kendileri mi gider en gec sene sonunda paf takimla mi mac yaparlar kendileri bilir.

Evet tonlarca parayi cope atmis olucaz ama aliskiniz biz. Hamit yatarak 3 milyon aliyor , eboue paf takimla idmana cikip 2.2 milyon goturduydu.Tarikla gobekliye 5 erden toplam 10 milyon euroyu da cope atmistik mesela! :(

Ah be kardesim, su yonetimde senin kadar 1 tane zeki adam olsa bu hallerde olur muyduk? Saniyorlar ki bu adami kadro disi biraksak veya gondersek zarar olacak. Yonetimin dusuncesi, parasini zaten verecegiz, en azindan iyi kotu oynatiriz bu adamlari. Ancak isin gercegi su ki bu adamlarin oynamasi bize kulliyen zarar. Sozlesmelerini feshedersen bir kere aci cekersin. Bin kere olmekten cok daha iyi!

Sabah uyanir uyanmaz aklima ilk gelen sey forvet ve kanat transferi oluyor gunlerdir.Alın artik be

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yurtdisinda yasadigimdan gelisme olabilecek sicak saatlerde uyuyor oluyorum. Gece arada bir uyanip cep telefonundan siteyi kontrol ediyorum. Hanim da manyak misin bu saatte cepten neyi kontrol ediyorsun diyor :) Gerci beyin Dursun denen capsizin bir halt yapamayacagini biliyor ancak Galatasaray bize hicbir zaman umudumuzu kaybetmemeyi ogretti. Belki kazayla faydali bir transfer yaparlar :) Kanser veya sinir hastasi olacagiz sonunda.

Burak Yılmaz'ı seven arkadaşlar Burak Yılmaz Forum açsınlar burası Galatasaraylılar için!

Günaydın renktaşlsr bu arada buraktan çöp olmaz hayatımda gördüğüm en öküz forvet

Kimler Buraki yeterli buluyor? Ve neye göre yeterli buluyorlar? Evet bende yeterli buluyorum ama sirf Ziraat Türkiye Kupasi maclarina rotasiyonla ücüncü forvet olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt