Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Niye kabul etmeyim. Adam genel tabloda başarılı arkadaş. Illa herşey doğru olacak diye birşey yok, tabiki hatalar olacak.
Ya sonradan anlıyor insan işte, keşke Lazio isterken satsaydık. Ama yabancı sınırı vardı o zamanlar ve kadrodaki en iyi 2 yerli oyuncu olarak 2 kankalar gözüküyordu.
Burak neyse de Selçuk bence iyi bir takımda iş yapar ama Burak hem futbolcu olarak yetersiz hem de iyi niyetinden tamamen şüphe ediyorum. Bencil ve içten pazarlıklı biri. Selçuk mesela öyle değil, takımı ve arkadaşlarına önem verdiğini düşünüyorum.
Ama Burak bambaşka. Kurtulmamız lazım, bu adam otuzundan sonra hiç ama hiç çekilmez.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ayni degerlendirme ile Hamza´da basarili da neyse
1. Bencil
2. Vurdum duymaz (Pres yapmiyor)
3. Sirti dönük oyunda cok kötü
4. Hava toplarinda cok kötü
Galatasaray´da genel anlaminda set oyunu oynandigindan, ben bastan itibaren karsiydim transferine. Galatasaray´in oyun düzenine hic uymayan bir oyuncuydu. Takim statiklesmeye baslayinca da, Burak´in kötü mezihetleri, hep daha fazla ortaya cikmaya basladi. Ilk sezonunda hava toplarinda bile iyiydi, orada Terim zorluyordu onu o konuda... O yüzden zaten en cok gol attigi sezon, kafa golleri de vardi, klas bir tane bile atti... Ama ayni Yasin´in gecen seneki gibi, sadece kisa sürecek bir dynamoydu...
Ama sunu da belirmem lazim, Milli takimda iki Hollanda maci olsun, yada gecen sezon Kanatta Bruma - Yasin, arkada Sneijder´li o kisa dönem olsun. Burak´in o sikayet ettgimiz eksikler, sadece minimal düzeyde ortaya cikiyordu. Bu düzende Sneijder´in de pasör özellikleri cok üsündü o dönem.
Bu takim bu sekilde uyusmuyor bir biri ile... Podolski cok iyi cok severim, ama orta saha bukadar agirken, forvet top tutamazken, set oyunu oynamak zorlanirken, oda oyun icinde etkisiz oluyor.
Bu kadro az transfer ile ne oynar ? Kalabalik orta saha, ve cift forvet oynar ancak. Ve iki forvette teknik özelliklere sahip olmasi gerekir. Poldi ile Remy gibi.