Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.757
- 14.955
- 1.498
Lan ne rodellegası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi de scout denen utkucan yavsagina ben yillar neden para veriyorum? Salih dursunu, umut gundogani alip mancini istedi desin diye mi?
Yonetici denen adam hem alinacaklari hem satilacaklari organize eder, satmasini bilmiyorsundur mesela ben olsam yonetici benim de bilgim yok ama uluslararasi futbolcu pazarini bilen kisi veya sirketler var. Onlarla calisir burak tarik umut jem bilal hamit semih gibi takimda ne kadar cop varsa onlari maximum fiyata satmaya calisirim. Tellesi brumayi chedjouyu maximuma satmaya calisirim
Hem bu devre arasi olmaz muhabbetlerini "Sali sallanir" muhabbetlerine benzetiyorum.
Kuzey ligleri bitti, guney amerika bitti sen adam gibi yoneticiysen bulursun.Adam gibi scoutsan bulursun.Sneijder ve drogba bu takima devre arasi geldi. 2 sine toplam 7.5 milyon euro bonservis odedik!!
Simdi de git Remy i opsiyonlu kirala bir de immobileyi opsiyonlu kirala hatta git 3. Forvet olarak su vedat muriq midir nedir onu al ve umutla buraka "cektirin gidin" mesajini net vermis ol.
GS tarihinin benim hatirladigim donem ki inan Tarik Hodzic ten beri hatirlarim, acik ara en kotu 2 forveti umutla burak.
Bundan cok cok daha parasiz oldugumuzda bile hep cok daha iyi forvetlerimiz oldu. Bir tek christian ve lukunku vardi ki onlar da 1 sezonu bile tamamlayamadilar yollandilar hemen.
Dominique İorfa bunu beğenmedi...Denizli üstadın büyük keşfi Reis-ül Forvet bu mesajından haberdar olsa çok kırılırdı çok!...Derhal tövbe istiğfar etmen gerekiyor!
ley:
rize kweuke'ye karsılık emre ile tarık'ı istiyor.
Dominique İorfa bunu beğenmedi...Denizli üstadın büyük keşfi Reis-ül Forvet bu mesajından haberdar olsa çok kırılırdı çok!...Derhal tövbe istiğfar etmen gerekiyor!
ley:
Ver gitsin
Sent from my iPad using Tapatalk
Uzun boylu, genç, güclü ve teknik bir forvet bulamıyorsa bu scoutcu Utkucan s..r olup gitsin. Bi b.ka yaradıgı yok ..
https://www.youtube.com/watch?v=69R7KIkaVvQUzun boylu, genç, güclü ve teknik bir forvet bulamıyorsa bu scoutcu Utkucan s..r olup gitsin. Bi b.ka yaradıgı yok ..
Kim diyor? Mantıklı, işe yaramaz iki adam versinler.rize kweuke'ye karsılık emre ile tarık'ı istiyor.