Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Umutla birebir takas olacaksa ve maaşı daha az olacaksa razıyım aksi takdirde saçmalığın daniskası

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi de scout denen utkucan yavsagina ben yillar neden para veriyorum? Salih dursunu, umut gundogani alip mancini istedi desin diye mi?

Yonetici denen adam hem alinacaklari hem satilacaklari organize eder, satmasini bilmiyorsundur mesela ben olsam yonetici benim de bilgim yok ama uluslararasi futbolcu pazarini bilen kisi veya sirketler var. Onlarla calisir burak tarik umut jem bilal hamit semih gibi takimda ne kadar cop varsa onlari maximum fiyata satmaya calisirim. Tellesi brumayi chedjouyu maximuma satmaya calisirim

Hem bu devre arasi olmaz muhabbetlerini "Sali sallanir" muhabbetlerine benzetiyorum.

Kuzey ligleri bitti, guney amerika bitti sen adam gibi yoneticiysen bulursun.Adam gibi scoutsan bulursun.Sneijder ve drogba bu takima devre arasi geldi. 2 sine toplam 7.5 milyon euro bonservis odedik!!

Simdi de git Remy i opsiyonlu kirala bir de immobileyi opsiyonlu kirala hatta git 3. Forvet olarak su vedat muriq midir nedir onu al ve umutla buraka "cektirin gidin" mesajini net vermis ol.

GS tarihinin benim hatirladigim donem ki inan Tarik Hodzic ten beri hatirlarim, acik ara en kotu 2 forveti umutla burak.

Bundan cok cok daha parasiz oldugumuzda bile hep cok daha iyi forvetlerimiz oldu. Bir tek christian ve lukunku vardi ki onlar da 1 sezonu bile tamamlayamadilar yollandilar hemen.

Dominique İorfa bunu beğenmedi:D...Denizli üstadın büyük keşfi Reis-ül Forvet bu mesajından haberdar olsa çok kırılırdı çok!...Derhal tövbe istiğfar etmen gerekiyor!:oley:

Rodayega yedek için iyi olur. Gerçi ben kivoykeyi tercih ederdim. HO. 11 için de remy gelecek hayirlisiylan.

Dominique İorfa bunu beğenmedi:D...Denizli üstadın büyük keşfi Reis-ül Forvet bu mesajından haberdar olsa çok kırılırdı çok!...Derhal tövbe istiğfar etmen gerekiyor!:oley:

Iorfa takimin 1.forveti degildi ustelik o da alp yalmanin devre arasi tatko binasinin bahcesinde denenip aldigi salagin tekiydi. Devre sonunda yolladilar.

Ama o bile son bakirkoyu 5-2 yendigimiz macta hattrick yapmis ve oyle gitmisti! ;)

Ben rodallegayı hiç beğenmiyorum köveyke daha iyi topçu

Kweuke için Jem ve Tarığı verelim

En azından 2 çöpten kurtulmuş oluruz

Iorfa takimin 1.forveti degildi ustelik o da alp yalmanin devre arasi tatko binasinin bahcesinde denenip aldigi salagin tekiydi. Devre sonunda yolladilar.

Ama o bile son bakirkoyu 5-2 yendigimiz macta hattrick yapmis ve oyle gitmisti! ;)

O zaman asil forvetlerimiz Kosecki, Erdal keser ve arif erdemdi. Iorfa 4. Forvetti! ;)

Uzun boylu, genç, güclü ve teknik bir forvet bulamıyorsa bu scoutcu Utkucan s..r olup gitsin. Bi b.ka yaradıgı yok ..

Uzun boylu, genç, güclü ve teknik bir forvet bulamıyorsa bu scoutcu Utkucan s..r olup gitsin. Bi b.ka yaradıgı yok ..
resized_f1e57-2d3928f3fe1b345c54d57e4b0172c76c.jpg

uzaklara gitmeye gerek yok anamızın liginde mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt