Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maicon da ,acerbi de zor transfer...keşke şampiyon olsa idik bu sezon,ikisini birden alacak para olurdu elde.

Muslera-Juanfran-Acerbi-Pazdan-Clichy- İmbula-Selçuk(mecbur)-Sinan-Belhanda-Garry-Gomis

Memnun olur musunuz?:asd:

Pazdanı alırlarsa gider formasını alırım. Euro 2016'da ne iç geçirmiştim millette stoper var diye. Maicon-Vlad-Pazdan-Acerbi hangisi gelse sevinirim

pazdan transferi öyle çok zaman alacak bi transfer değil.2,5 milyona falan bitecek bi transfer.acerbiyi falan zorluyo olmalılar.pazdan da anca yanına olur.

Büyük başkan son kozlarını oynuyor kulübün içine ettikten sonra transferde ki isimler değişti bir anda :D

Pazdan tam müdahale adamı boyu daha uzun olsa çok daha kaliteli kulüplerde oynayabilecek bi adam. Yanına Acerbi olur mesela 2'si tamamlar birbirini. Ama sanmıyorum 2 stoper alınacağını

Nevzat Dindar: Tudor şu ana kadar ismi gündeme gelmeyen İtalyan bir oyuncuyu istiyor. Yarın ismini yazacağım.

Acerbi, Asamoah falan gündeme geldi yani iptal

Pazdanı alırlarsa gider formasını alırım. Euro 2016'da ne iç geçirmiştim millette stoper var diye. Maicon-Vlad-Pazdan-Acerbi hangisi gelse sevinirim
valla bence hepsi çok iyi.2 yaz önce millet chirichese hayrandı.şimdi yerin dibine sokuyolar.geçen yaz pazdan için eriyip bitildi şimdi çöp oldu.

Bu lige gelen iyi oyuncu kötü, kötü oyuncu iyi olarak gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt