Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri milliyet haberlerini duyum diye veriyo diğeri lig1in transferlerini paylaşıo bu nasıl transfer nöbeti

İtalyan basını Marsilya'nın Carlos Bacca için Milan'a 15M€, oyuncuya ise yıllık 4M€'dan 3 yıllık kontrat teklif ettiğini yazdı.

TRANSFER | @FCMetz, @FCLorient forması giyen Walid Mesloub (31) ile ilgileniyor. #Ligue1

TRANSFER | İtalyan basını Marsilya'nın Carlos Bacca için Milan'a 15M€, oyuncuya ise yıllık 4M€'dan 3 yıllık kontrat teklif ettiğini yazdı. #Ligue1

kucka satın alma opsiyonlu kiralanıcak.bikaç gün içinde açıklanması bekleniyor(milliyet)

Yarmolenko ayrilmak istiyor ama gelmesine bende imkan vermiyorum brumadan gelen parayi yatirsalar hayir demem oyuncuyu kandirmak olay zaten kiev batmis durumda
Yarmolenko benim gözümde 1 2 sene önce robben den bile iyiydi deler geçer bu ligi.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

TRANSFER | Marsilya, Valere Germain için 5M€ değerinde bir teklif sundu.
Marsilya Germain ile anlaştı, Monaco'nun ikna edilmesi bekleniyor.

kulübü imbulayı kiralamaya sıcak bakıyor.anlaşma an meselesi.(milliyet)

Ne Gomis ne de Belhanda içe tam olarak sinmiyor. Keşke daha kaliteli isimlerle süpriz yapsalar.

Yarmolenko işi nerden çıktı ne belgesi paylaşıldı pm atabilecek var mı?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

TRANSFER | Nice ile olan kontratı sona eren Paul Baysse yarın Malaga ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. #Ligue1

TRANSFER | Marsilya, Valere Germain için 5M€ değerinde bir teklif sundu. Marsilya Germain ile anlaştı, Monaco'nun ikna edilmesi bekleniyor. #Ligue1

Hatem Ben Arfa PSG kulübünden ayrılmak için kalan bir yıllık alacaklarını talep etti (6M€)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt