Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklisin, bu sezon ligde 20 gol atan "çöpü" aliyoruz
Ozan Puki ya beyler adamın arka kadrosu attırdı o golleri, kimi koysan atardı zaten

sanson 14a
thauvin 11a
Maxime lopez 9a
payet geldi lig ortası 3a

sende de bu arka alan olsun üretken, gol diye problemin olmaz zaten

überstar forvet olsa adamlar niye baccayı alsın

Bassak Elia'dan sonra Tunay'i da almış. Castro'yu da alsınlar. Cengiz ya da Visca yolcu anlaşılan.

Ve tunay torun başakşehirde sağlık kontrölünden geçicek ismini dün çok anmıştık dursun alır diye

Galatasaray uzun süredir uğraş verdiği Younnes Belhanda ve Bafetimbi Gomis transferlerinde sona geldi.

Belhanda transferi konusunda Dinamo Kiev ile bonservis pazarlığı yapan sarı kırmızılılar 8,5 milyon euro isteyen Ukrayna kulübüne 6 milyon euro teklif etmişti.

Faslı 10 numaranın bonservis konusunda son kez görüşecek Galatasaraylı yöneticilerin transferi perşembe gününe kadar sonuçlandırması bekleniyor.

Galatasaraylı yöneticiler transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için Fransa'nın yolunu tuttu.

Fransız santrfor Gomis ile anlaştıktan sonra kulübü Swansea ile de masaya oturan sarı kırmızılılar, bonsenrvis konusunda da anlaşma sağladı. Ancak Gomis'in sağlık kontrolünden geçmesi istendi.

31 yaşındaki Gomis'in Paris'te gireceği sağlık kontrolünden sorunsuz çıkması halinde Fransız santrfor ile sözleşme imzalanacak.

bein sports

Gomis Tiote olayindan sonra iyice bir kontrol edilir. Tiote bizde saglik kontrolünü neden geçemedi bilen varmi?

avcı nuriyi de aldı mı rüya takımını kurmuş olur

bi de sercan sararer

Çeptalk

Adı bizle geçip takıma net olarak katkı sağlayacak tek adam İmbula şu takıma forvetten,kanattan önce orta saha lazım

Ben Imbula ve Kucka nın beraber alınacağına inanmıyorum yani bizimkiler düşünemezler tolga var diyip almazlar ya da selçuk kendini kestirmez.

Ha ikisinden birisi gelsin yine şahane olur.

Maicon ve Juanfran da kaliteli isimler hem 3 lü hem 4 lü oynayabilecek bir kadro oluşur.

--------------------Muslera-----------------

------Serdar------Maicon------X--------

Juanfran--Tolga--Imbula--Clichy

--------------Sinan-------Belhanda------

-----------------------Gomis-----------------

Sinanın yerine birisini ve Kuckayı alırlarsa da ayakta alkışlarım Dursunu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ben Imbula ve Kucka nın beraber alınacağına inanmıyorum yani bizimkiler düşünemezler tolga var diyip almazlar ya da selçuk kendini kestirmez.

Ha ikisinden birisi gelsin yine şahane olur.

Maicon ve Juanfran da kaliteli isimler hem 3 lü hem 4 lü oynayabilecek bir kadro oluşur.

--------------------Muslera-----------------

------Serdar------Maicon------X--------

Juanfran--Tolga--Imbula--Clichy

--------------Sinan-------Belhanda------

-----------------------Gomis-----------------

Sinanın yerine birisini ve Kuckayı alırlarsa da ayakta alkışlarım Dursunu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
tudor 3 ortasaha istemiş

vermaelen'de kısa stoper. kaldı ki son 4 sezondur doğru dürüst maca cıkmamıs. geciniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt