Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray'ın transferden önemli meseleleri var. Yarın mesela Riva soygununun reçetesi açıklanıyor. Bakalım milyar dolarlık araziden 200 milyon TL alabilecek miyiz? Tabi aynı gün ben Bruma ve Gomis transferlerinin de açıklanmasını bekliyorum. Hatta belki Gomis. Ne de olsa taraftara gündem vermek lazım. Zira 2017'nin en büyük soygunu olmaya aday bu.
Galatasaray, sağ bek pozisyonu için Ajax‘ın oyuncusu Kenny Tete ile büyük oranda anlaştı. beIN SPORTS’un haberine göre Hollandalı oyuncu için girişimlerini sürdüren sarı-kırmızılılar transferde mutlu sona çok yakın.
Tete enteresan, acaba boyle beklenmedik transferler mi olacak.
ben isterim gelmesini, herkes cok umut baglamisti ama bu sene ciddi sorunlar yasadi diye okumustum hocasiyla, bizim ligde fark yaratma ihtimali yuksek.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.