Kerim Şahin
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2015
- 2.031
- 252
- 543
Belhandanın FM profilini atabilecek var mı?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebastian Rode'yi verirler mi bize? Kira+opsiyon falan?
Yahu dursundan nefret eden biri olarak dursunun yaptigini savundurtmayin bana o zaman neden 1 yil sonra gidecek Bruma nin ucretini az buluyorsunuz arkadas,çelişki yok mu burda?
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KAPı görmek lazım ama sahiden 6-8 milyon ise o paraya Ber Arfa zorlanırdı.Sneijder bile rahatlıkla yollanırdı.Belhanda bonservis +maas 18-20 civari diyelim. Ben arfa kaca patlardi bize ?
Nasıl yaw? Baya var benim bildiğim.Belhanda aynı sneijder alıyor yana veriyor,çalım yok dribble yok.Ara pası ve şut atıyor hepsi bu.Sneijdere göre fizik gücü biraz daha iyi ama kafası o kadar çalışmıyor.
Herif Dortmund'da renkdaş. Mehmet Bey'e sorayım da cahil damgası mı yiyeyim ha?yanlış adamlara sormuşun bayern @Mehmet Ozturk ten sorulur
Peki renktaş bize Belhandayı bu kadroda nereye koyacağımızı da anlatır mısın?Şu Belhanda'yı şuan başkan Ünal Aysal olsa ve alsa bambaşka yorumlar yapılacaktı olay tamamen Dursun yönetimine güvensizlik bence...çünkü Belhanda iyi oyuncu
Yav zaten sampiyonluk,veya cl ye kalmaya baglidir o,alamazlar o bonusu da dursun varken,ama ben o kadar kötümser degilim Gomis ve Belhanda konusundaBirde bonus vermişiz
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sneijder'i çine mine satın bari belhanda-sneijder-sleçuk gene kağnı gibi takım olacaz
:nargile:Nasıl yaw? Baya var benim bildiğim.
KAPı görmek lazım ama sahiden 6-8 milyon ise o paraya Ber Arfa zorlanırdı.Sneijder bile rahatlıkla yollanırdı.