- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
en son 6,5tu.komisyon var o transferde belli.Vitor Hugo'da 5'dan 7-8'e çıkamayan takım Belhanda'da 4.5 m eo dan 8'e çıktı bir anda. Enteresan ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en son 6,5tu.komisyon var o transferde belli.Vitor Hugo'da 5'dan 7-8'e çıkamayan takım Belhanda'da 4.5 m eo dan 8'e çıktı bir anda. Enteresan ya![]()
Belhanda, 8 M € bonservis karşılığında Galatasaray'da. Futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak. (The Guardian)
![]()
![]()
en son 6,5tu.komisyon var o transferde belli.
Belki sizlere tuhaf gelebilir ama 8 milyon euro'yu Cengiz Under icin harcamak daha mantikli geliyor bana. (Belhanda'nin yerine)
Aralıkta bitiyor sözleşmesi
bende taksit olmasını ümit diyorumValla çok enteresan ya 5m +3 bonus falan olsa bari. Yada taksit falan
Ulan başkanları geçen resmi açıklama yaptı Belhanda bize 9 a mal oldu. Bedava bırakmayız dedi adam bu rakamın 8 olması imkansız adam resmen 4-5 diyordu. 31 Ağustos a kadar satmayı deneyecez dedi
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ben kolay kolay yerli oyunculari begenmem genelde istikrarsiz olduklari icin ve tabiki profesyonelce calismadiklari icin. Ama Cengiz'i cok begenirim yani oyle bir imkan olsa onun alinmasini cok isterim.Ben uzun süredir bu fikirdeyim. 10 milyon + takaslarla Ndiaye ve Cengiz alınabilirdi. Bu ikisi de PL'de olabilir gelecek sezon
rakamlar fuzuli olabilir bizim basını biliyoruz resmi görelim belki 6 falan çıkar