Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen beinsports da mi calisiyor ?

bu transfer dönemi baya saglam duyumlar veriyorlar

Sabri gitti Hamza balta yı göztepeye götürür jong u da ajax a kitledik mi yerlerine acerbi tete imbula gibi adamlar gelirse harbiden takım olmaya başlarız . Selçuk ile tolgayı da çinliler kaçırsa takım uçar

baskan teker teker patlatiyor..
54505d36e7b568bb8e447c56a10ec8a1.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:asd: Bugünün en klas mesajı gereken transferlerin yapılması halinde Dursun'un yağlı suratını yalarım taahhütlü iletindi reis. :asd:

Umarım heveslendirip utandırmazlar arkadaşlar,ben çok sevinmiyorum sizde sevinmeyin şuanlık.

i

Tudor'un riekerink'den farki yok, transfer konusunda bir bok yapamaz, mehmet ozbek ne derse o olur, gine yerli coplere milyonlari verecegiz, kasimpasa'dan cart curtlari alacagiz diyenlere selam olsun

Anlaşıldı dursun başkanım bu gece uyutmayacak. Sabaha kadar nöbetteyiz hayırlısıyla.

Allahım yalvarıyorum sana şu Acerbi ve Imbula transferleri gerçekleşsin ...

Yağız‏
@Senfo10
Takip et
Daha fazla
Acerbi, Tete, Gomis ve Belhanda dörtlüsü gelsin, alnıma Cenk Ergün yazıp foto çeker koyarım buraya. Hatta büyük harflerle yazarım ??????

Lig tv- Beinsport farkını görüyoruz Avrupa'daki bilgiler anında geliyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Şu an dolaşan 4 isim Gomis-Belhanda-Tete-Acerbinin en büyük ortak özellikleride fiziksel üstünlükleri. Hepsi çok güçlü oyuncular. Ligde güçlü oyuncular iş yapıyor hep

De jong + 3 milyon euroya biter bu iş
3 milyonu kabul ediyorlarsa bile de jongu üste verelim BÜYÜKLÜK bizde kalsin

tete yaramaz bir oyuncu bence.. ama de jongdan kurtulacaksak düsük maasla oluyorsa gelsin her türlü feyenoorda falan kitleriz 1 sene sonra zarar etsek de hollandali topcular ana kuzusu oluyor hepsi düsük maasla geri dönmeyi kabul ediyor.

İmzayı bekleyelim renkdaşlar isimler iyi özellikler Acerbi İmbula gerçekten heyecanlandırmıyor değil ama bakkal bu anasını satıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt