Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Belhanda is yapmaz demiyorum zaten. Benim dedigim oncelikli olmayan bir bolgeye 8 milyon euro harcamak yanlistir. Elimizde 30-40 m. euro para olsa neyse

ha orası doğru katılıyorum. Sneijder gidici gözüyle bakılarak yapılmış olsa gerek ki 8m €'ya daha iyileride alınabilirdi... Tudor istemiş bakalım.

Ajax forumlarını araştırıyordum Tete başlığını bulabildim. 3 milyon euroya satmak delilik falan demişler

Ajax Netwerk / forums / Spelers, opstellingen en verkoopbeleid

Aynen, ustelik sag bekte oynayan veltman gitmek istiyormus, neden tete kalmiyor diye sitem ediyorlar + 3milyona satmak cok sacma diyorlar

Ajax ile buyuk olcude anlastik, sira geldi oyuncuya, merak ediyorum bize gelecek mi diye, cunku hollanda'da oynayan yetenekli, genc oyuncular Turkiye'ye gelmez

Ikna edebilmek icin iyi bir yillik ucreti vermemiz lazim

Bu kadar heyecan üstüne 1 kavga ıyı giderdi dogrusu @Musap

Cesaret ve tudor yan yana yazınca bir değişik oluyor insan.
Hani subattan beri takımda olup bir tane genci oynatmaya cesaret edemeyen gelir gelmez brumaya takan

Hoca politik davrandigini kendisi soyledi
Risk almadi gidamanlarla takildi
Geldiginde cl veyahut da sampiyonluk sansi olan takima lak diye seaon ortasi ne gencionte ediyorsun

Bu adamin hocaligi benimde hosuma gitmedi amma velakin lagom cukurunun ortasina dusmus bir adama da bu kadar tuklenmessin

Bu sene dahi kalabilirse puan dueumuna gire seson ortalarina kadar genc oyunculara kupa maclarinda sans verecektir sadece

Baa mı bakdun sen

Futbolculara tek bir mevki yazıp durmayın ya Denayer geldiğinde de sağ-bek oynayabilir demiştim nöbette laf etmişti 2-3 kişi denayer sağ bek değil diye adam bizden sonra sağbek oynadı full. Neden oynamasın futbolcu değil mi bu? Savunması ön planda zaten eskiden de stoperdi

Futbolculara tek bir mevki yazıp durmayın ya Denayer geldiğinde de sağ-bek oynayabilir demiştim nöbette laf etmişti 2-3 kişi denayer sağ bek değil diye adam bizden sonra sağbek oynadı full. Neden oynamasın futbolcu değil mi bu? Savunması ön planda zaten eskiden de stoperdi
Mehmet Ocak

Ben hala belhanda'ya 8 milyon euro verecegimizi düşünmüyorum, max 5 olur bu rakam. Baştaki dursun da olsa bu rakamın üstüne çıkacağını sanmiyorum. 5+2 (yıllık) ses etmem çünkü olmuyor desen seneye yine 5e elden çıkarabilirsin daha üstü amrabat vak'asi olur

Zaten bu Tete'nin alınması durumunda en makul tarafı zarar etmeyecek olmamız. 21 yaşında, Ajax altyapılı, en kötü aldıgımız paraya satarız.

Stoper degil cunku, stoper olmak icin bazi temel seyler eksik.

Bu adam pozisyon almakta zorlanan bir bek, bu yuzden devamli ikili mucadele icerisinde buluyor kendisini, kazaniyor tabi ama olsun stoper oyle pozisyon alma sorunu yasiyamaz.

Semih ile hakani goruyoruz senelerdir, forvet geliyor, bizimkiler 1ci direkte bekliyor adam penalti bolgesinden kafayi vuruyor gol.

Su anda en iyi kadro bu olur

Nando
Tete Acerbi Serdar Linnes
Imbula Tolga
Gary Sneijder Belhanda
Gomis

Anlayacagimiz bir stoper, Imbula, merkez, 1-2 kanat lazim.
Imbula keske gelse, muazzam is olur

DCUGE75XoAIOG_t

Vay kerizler vay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt