- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Defansa ve ön liberoya kaliteli oyuncu almadıktan sonra kimi alırlarsa alsınlar yine bizden birşey olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper ile özelden sohbet bir başkadır.
Bu vesile ile kendisini transfer nöbetine davet ediyorum Sarper Yıldırım
TapaTalK
gelsin 2 metre aslan parçasına hayır demeyiz
Akşam gelsede iki lafın belini kırsakUzun zaman oldu sarper kardesimle özelden sohbet etmeyeli
kim acaba?
Sergen Zeren'i bir hafta banlarsak transfer bombaları ardı ardına patlar diyenler like.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neyin derdindesiniz abi siz yine,2 günden beri bir sürü transfer haberi düşüyo foruma. ve ben burdayken..neyse dalgana bak ya.Sergen Zeren'i bir hafta banlarsak transfer bombaları ardı ardına patlar diyenler like.
Bir halt olmaz. 2 maç oynar 3 mac yatar
Like peşindeydim kardes sıkıntı yok. Kimseyi bqnlamadim daha.neyin derdindesiniz abi siz yine,2 günden beri bir sürü transfer haberi düşüyo foruma. ve ben burdayken..neyse dalgana bak ya.daha yazmam.
ne yani reis futbolu Galatasaray'da bırakmak istese hayır mı diyeceksinSirf bonservisi yok diye Clichy yazanlar var. Kanat ve bekler asla 30 yas ve üstü olmamali.
kaleci, stoper, orta saha, 10 numara ve forvet tecrübeli olabilir.
muslera, selcuk, sneijder ve gomis'le biz bu kontenjani fazlasiyla doldurduk.
elimizde daha cenk, hakan, jong, yasin, eren ve donk var. (iclerinde seneye 30 olacaklarda var)
bunlardan sadece yasin ve eren kalmali. yedekte hem katki vermeyecek hemde yasli oyuncular kesinlikle olmamali
ha belki bir de tecrübeli stoper olabilir. 7 tecrübeli oyuncu yeter de artar bile. takimdaki yasli oyuncularin yarisi gönderilmis olur böylece..