Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: Kucka, Galatasaray'ın direkt gündeminde. Bunu bizzat biliyorum.

Acerbi tartışmasız daha iyi . Demekki olmayacak hemen Maicon'a döndü Nevzat. Zor transfer Acerbi zaten..

acerbi de gelsin,maicon da gelsin alabilyosak

Orkan Çınar için Tarık'ı falan verip aldılırsa güzel hamle.

brezilya liginden stoper almak daha risklidir

acerbi yıllardır serieada oynamış biri

Nevzat Dindar: Maicon, Galatasaray kampına yetiştirilecek.

Tmm

maiconun transferi 10 gün daha sürer.brezilyadan oyuncu almak zor iş.acerbi gelsin önce.

Bu saatten sonra Acerbi'den başkası kesmez. Maicon gelse bile.

Orkan Çınar iyi transfer olur bence.

Maicon-Acerbi ikilisi arasından bende Acerbi'yi tercih ederim ama hangisi olursa olsun çok iyi olacağı aşikar

nevzat 15 günden beri maicon diyo.acerbilik bi durum yok.ayrıca beinsportasa göre 2 stoper gelecekmiş.

İkisinin birden gelmesini istiyorum ancak 2 stoper alabileceğimizi düşünmüyorum. Daha bu işin forveti, orta sahası, bekleri, kanadı var. Zor iş o. Bir stoper transfer edilir büyük ihtimal.

Almanya milli takimina yukseldi . kumasi saglam piyasasi var bize dusmez :)

Almanya milli takımına yükselmedi aslında Almanya 2. takımına yükseldi yani gerçek Almanya Dk kadrosunda yer bulamayacaktır kendisine

Elimizde iyi para var şu anda saçma transferler peşinde koşmaktansa Bruma'dan bile daha faydalı olabilecek bir adamı almakta fayda var

Leipzig'in teklifi karşısında nasıl Bruma'yı bırakmak zorunda kaldık seneye sözleşmesi bitiyor aklını çelebilirsek zor olmaz bu transfer

Maicon Brezilya'ya 12 milyona gitmiş aslında diye haberler çıkmıştı. Zor transfer bence o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt