Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis yerine genç birini lsak cok daha iyi o yasta bu adama ucuz malıyet olsa tamam ama cok para verıcez ya

inter devredeyse alır,teteyi ikna etmekte bitiyo iş.gerçi tete ile anlaşsak bu raiola şerefsizi fazla para koparmak isteyecek bizden.o da var.

Raiola tam bir haysiyetsiz serefsiz ırz düşmanıdır.

GS dan gönderilmesi gerekenler sırası ile

1. Dursun ve yönetim
2. Cavanda
3. Balta
4. Selçuk
5. Serdar Aziz
6. Carole
7. Koray
8. Semih
9. Tolga ciğerci
10. Linnes
11. De Jong
12. Sneijder

Tarık donk vs gibi zaten kiraya verdiğimiz çerçöpleri yazmaya gerek bile duymuyorum zaten.

Takımı gençleştirip koşan bir takım hüviyetine sokmak zorundayız.

Yoksa hikaye.

Peşinden koşulan adamlara bak hala 30+ !!! :(

DCZAkxpXoAAF0kA.jpg

Hamidou Traore h.o

Tete potansiyelli diye isteniyor, olabilir tabi ama şahsen benim tercihim direk katkı verebilecek biri olurdu. Linnes'i kesin keser diyebiliyor muyuz ? özelikler 3 defanslı sistemde ? hiç sanmıyorum. Neyse, Acerbi ve Imbula gelsin de sağ bek almasak da olur

Raiola hem cebini dusunen ama ayni zamanda oyuncusunun vitrinde gozukmesi icin her seyi yapan bir menajerdir. Oyuncu olsam sadece onunla calismak isterdim. Gerci Hollanda medyasinda Inter'in ilgilendigine dair bir haber yok. En son 5 gun once yazmislar ama o da Italyan kaynakli haberlere dayaliydi. Tabiki transfer bu belli olmaz, belki adamlar bizden sonra teklif de yapmis olabilirler veya Raiola ile gorusup oyuncunun fikrini almislardir. Bir kac gune bu belli olur zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt