Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bizim taraftar kadar bu maliyet isleri ile ilgilenen baska bir takim taraftari yok. En azindan bu rakiplerimizde gorulmuyor bu kadar. Iyi oyuncu olsun isterse 100 mliyon euro versinler sanki bizim cebimizden cikiyor o para.
hem mükemmeliyetçi hem detaycı bi taraftarız.ovvvv

Bence bizim taraftar kadar bu maliyet isleri ile ilgilenen baska bir takim taraftari yok. En azindan bu rakiplerimizde gorulmuyor bu kadar. Iyi oyuncu olsun isterse 100 mliyon euro versinler sanki bizim cebimizden cikiyor o para.

Aynen bu saatten sonra fazla takilmamak lazim yeter ki iyi oyuncular alinsin

Zaten sorun orada ya iyi oyuncu almiyorlar :D Paralari iyi oyunculara yatirsalar kimse bu kadar laf etmez zaten inan bana.

dahası var
Uğur Karakullukçu: ''Bir çok oyuncunun farklı özelliklerinin bir araya gelmiş hali Belhanda. Melo gibi takımı için savaşırken görebiliriz.''

Aman Allahim :D

Gecen milli takimdan bir macinin özetini izlemistim, herif aval aval geziyordu sahada. Hatta iki defa arkadan rakibe daldi 2 kere direkt kirmizi kart görmesi gerekiyordu

Uğur Karakullukçu: ''Montpellier yıllarından beri takip ediyorum. Takımı vezir de eder rezil de. Vezir etme ihtimali daha çok.''

maliyet çok önemli değil. başarılı olup cl'ye gidince amorti ediyor zaten kendini bu transfer ücretleri.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
baku1907 - 15.06.2017 17:48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

cozef 8 ise belhanda 28 eder
smile.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fenerli kankam cok güzel bir yorum yapmis

Belhanda'nin manageri ahmet bulut diyorlar.

Bruma gibi gelecek vaad eden genç yeteneği bizden koparttigi yetmemiş gibi birde bize belhanda kazığını sokacak.

Bu iki transfersen en az 3 milyon euro vurmustur.

Sürün hain herif!

Acerbi ucuza kapatiriz diyordum 1 sene kaldigi icin ama 12m nedir abi..toplam 30m paramiz var..13si belhanda gomise gitti.10 acerbiye gitse.
7m ile sagbek solbek orta saha almamiz gerekecek.

ünal aysal dönemi gibi heycanlı oldu.2011 yazı gibi biraz bu dönem...iyi isimler ortaya atılınca çok yazar oldum,iyi bi takım kuralım artık.

iyi bir yönetim gelirse fbnin Sow'u sattığı gibi Belhanda'yı iyi paralara araplara satarız Belhanda'dan zarar etmeyiz bence

Yalniz cok ilginc 4 sene önce Chedjou icin 6,3 Milyon cok diye kizanlar vardi, bakiyorum da simdi Acerbi de verelim de alalim diyenler cok.

Acerbi iyi cikmasin, yada takimin icinde batsin, agzina si...lar dursunun o paralarda. Her oyuncunun Transfer sürecinde her daim beklentili ve heycanlidir. Chedjou döneminde burada degildim, ama muhtemelen yine öyle olmustur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt