- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
bu ne yaw saat başı biri bitiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem mükemmeliyetçi hem detaycı bi taraftarız.ovvvvBence bizim taraftar kadar bu maliyet isleri ile ilgilenen baska bir takim taraftari yok. En azindan bu rakiplerimizde gorulmuyor bu kadar. Iyi oyuncu olsun isterse 100 mliyon euro versinler sanki bizim cebimizden cikiyor o para.
Bence bizim taraftar kadar bu maliyet isleri ile ilgilenen baska bir takim taraftari yok. En azindan bu rakiplerimizde gorulmuyor bu kadar. Iyi oyuncu olsun isterse 100 mliyon euro versinler sanki bizim cebimizden cikiyor o para.
Bence bizim taraftar kadar bu maliyet isleri ile ilgilenen baska bir takim taraftari yok. En azindan bu rakiplerimizde gorulmuyor bu kadar. Iyi oyuncu olsun isterse 100 mliyon euro versinler sanki bizim cebimizden cikiyor o para.
tarkanın albümü fizyde dinleyebilirsinbu ne yaw saat başı biri bitiyor
dahası var
Uğur Karakullukçu: ''Bir çok oyuncunun farklı özelliklerinin bir araya gelmiş hali Belhanda. Melo gibi takımı için savaşırken görebiliriz.''
fener 3. Transferini yaptı. Nabil dirar yarın geliyormuş.
Kesin diyor ama ben Aykut un yalancısıyım.Asporsa kesin anlaşmışızdır.
Uğur Karakullukçu: ''Montpellier yıllarından beri takip ediyorum. Takımı vezir de eder rezil de. Vezir etme ihtimali daha çok.''
Yalniz cok ilginc 4 sene önce Chedjou icin 6,3 Milyon cok diye kizanlar vardi, bakiyorum da simdi Acerbi de verelim de alalim diyenler cok.