Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baggio var twitterde baya baya adamın dedikleri çıktı o var
Mithat Duran var birde Nevzat falan söyledi sanırım bir iki yerde daha okudum sadece bir yerde olsa neyse tamam dicem ama baya çok geziyor ortalıkta insallah beklentilerin üstünde bi isim olur

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdiye kadar dedikleri cikan, ve hic bir zaman patlamayan kimse görmedim aga. Illaki bir yerde patlak veriyor. Bunu mesela hepsi nevzAT dan almis olabilirler. Bunlari okumasi, heyecanlanmak felan keyif veriyor, ama genelde bu tarz hesaplar sadece spekule etmeye calisiyorlar. Güncel haberleri takip edip, yapilan transferleri de dogru tahmin eden bir iki hesap her transfer dönemi cikiyor.

Iskeleti iyi olusturmak lazım.Bu bağlamda en az birer tane saglam Stoper+Orta Saha+Forvet lazım.Gerisi oyle böyle halledilir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdiye kadar dedikleri cikan, ve hic bir zaman patlamayan kimse görmedim aga. Illaki bir yerde patlak veriyor. Bunu mesela hepsi nevzAT dan almis olabilirler. Bunlari okumasi, heyecanlanmak felan keyif veriyor, ama genelde bu tarz hesaplar sadece spekule etmeye calisiyorlar. Güncel haberleri takip edip, yapilan transferleri de dogru tahmin eden bir iki hesap her transfer dönemi cikiyor.
Olabilir tabiki kardeşim her transfer dönemi çıkıyor böyle birileri illaki Mithat abiyi yıllardır biilirim gsbasket forumundan ona güvenirim öyle sıkacak bi insan diildir kendisi güvenebilirsin.

Bide şu baggio var bazı yeni çıkan haberleri falan hep birkaç gün önceden veriyor bilemiyorum yinede ama takip edilebilir dikkate alınabilir bence çünkü çoğu dediği şey 2 gün sonra haber oluyor
Roberto Baggio (@baggio_transfer) adlı kişiye göz at: Roberto Baggio (@baggio_transfer) on Twitter

Olabilir tabiki kardeşim her transfer dönemi çıkıyor böyle birileri illaki Mithat abiyi yıllardır biilirim gsbasket forumundan ona güvenirim öyle sıkacak bi insan diildir kendisi güvenebilirsin.

Bide şu baggio var bazı yeni çıkan haberleri falan hep birkaç gün önceden veriyor bilemiyorum yinede ama takip edilebilir dikkate alınabilir bence çünkü çoğu dediği şey 2 gün sonra haber oluyor
Roberto Baggio (@baggio_transfer) adlı kişiye göz at: Roberto Baggio (@baggio_transfer) on Twitter

b7051d78714308e0d49ec1e574dd596d.jpg

Şu fotoyu paylasmis baggio.Eger gercekten alirsak lensi, heykelini dikmek lazım bu adamin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada arkadaşlar bu ismi çıkan olabilecek olan olacak olanlar transferler Tudor'un onayı olan Tudor'un istediğiyle gerçekleşecek isimler anlaşılan ve eğer tam istediğini oluşturursa Tudor çok sağlam bir yaz kampıyla canavar gibi bir takım çıkarabilir karşımıza benim aklıma Fatih Terim'li ilk sezon koşan basan mücadele eden Ersun Yanal'la mücadele eden 90+ maç çeviren hırslı bir takım oluşturacak gibime geliyor ki podolski bruma chedjou belkide sneijder de jong cavanda'da o yüzden gitti yada gidecek.

Tudor'dan ben 3-4-3. 3-4-2-1. 3-5-2 sistemlerini bekloyorum bu sene ki artık o sistemlere geçiyor yada o şekilde değişime hazırlanıyor bazi takımlar örneğin Chelsea ile ilk senesinde şampiyon oldu Conte ki hiç de kolay gol yemediler 5 li defansmi olur dedi çoğu kişi hatta ama adamlar golde attılar tani ipl kalitesi yıldızlar var ama iyi transferlerle bu sene çok farklı bi galatasaray bekliyorum ben arkadaşlar.

3-4-2-1 en olası sistem gibi şuan
Muslera
Serdar - Vlad - Acerbi
Vidal - Imbula - Kucka - Clichy
Ben Arfa - Belhanda
Gomis

Bu kadro şampiyonda olur avrupada iyi kurayla finalde oynar net.

nando
denayer - c.zapata - aziz
a.vidal - imbula - inan - linnes
ghezzal - gomis - belhanda

Son düzenleme:
Sneijder i 3.4.2.1 in ikilideki sağ tarafa yazanların kafasına kuş sıçsın inşallah. Cidden anlamıyorum o adam sağ tarafta nasıl oynasın yahu. Hiç mi göz nizam yok sizde anlamıyorum

Lucas Lima nasıl bi transfer olur beyler? bu topçuyu yakından takip eden var mı? 9 milyon görünüyor bonservisi. Sanki sadece 10 numara değil sol iç falanda oynar gibime geliyor.Yani Belhanda gibi.Josue nin görevini üstlenir mi?

Stopere

Acerbi-Maicon
Acerbi-Pazdan
Maicon-Pazdan 2'lilerinden alınsa :)

Orta sahaya

Imbula-Kucka yapılsa Selçuk şutlansa

ahh ahhh :)

Herkesin supriz isim dedigi kisi Frank Ribery

Ribery GS'nin teklifini kabul ederse gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt