Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar fena oyuncu değil ama ben sağlam kalacağına inanmıyorum. Üstelik Acerbi veya Maicon ve Ahmet tandemi daha mantıklı. Çünkü en azından bir şeyler öğrenir yanında belki. Bknz: Ujfalusi/Semih.

Yani Ahmet-Ozan gibi gençler pişer böyle bir ustanın yanında Semih bile Ujfa'nın yanında gözümüze çok iyi geliyordu piyasa değeri 10m euro'la çıkmıştı filan

Ahmet'i böyle geliştirir bişeyler öğretir filan olabilir yani

G.Saray, Gomis ve Belhanda sonrası 2 stoper transferi yapacak.Pazdan, Acerbi, Maicon'dan 2'si transfer edilip kampa katılacak.(Vatan)

Galatasaray, Acerbi'yi transfer etmek üzere. Sassuolo, Acerbi yerine stoper aramaya başladı. (bein sports)

Bana bu belhanda transferi hiç mantıklı gelmedi 8 milyona bu adamı almak çok mantıksız bu adam 10 numara pozisyonunda oynuyor sneijder gönderilecekse ben arfanın alınması daha mantıklı olurdu sneijder gitmeyecek belhanda sol kanat oynayacaksa yine saçma o paraya daha iyi bir adam alınırdı en kötü 6 milyona falan lens alınırdı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya beyler boşverin artık şu Belhanda'nın muhasebeciliğini yapmayı. :D Olan oldu. Yapacak bişi yok.

Muslera
Acebi-Maicon

Üçlüsünü kuralım sonra arkamıza çekilip rahatça izleyelim maçları

selcuk-inan-in-saclari_328463.jpg

gomis yarın istanbulda güya : )açıklasanıza

Aykut İnce online mı ??

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt