Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'mi Ribery'mi?

Ribery - Gomis - Sinan
Linnes - Yacob - Imbula - Juanfran
Acerbi - Maicon - Ahmet
Muslera

H.O.

çok şugar fredi

jason.jpg

Ben uzun yola çıkıyorum ben yokken fahiş fiyatlara Belhanda açıklanırsa falan, benim yerime birisi küfür etsin ilk sayfada lütfen. Teşekkürler.

sent via GSC

Ben uzun yola çıkıyorum ben yokken fahiş fiyatlara Belhanda açıklanırsa falan, benim yerime birisi küfür etsin ilk sayfada lütfen. Teşekkürler.

sent via GSC

Hayırlı yolculuklar :) Bu yönetim için ağzımızı kirletmeye gerek yok bence.

Ben Sinan Gümüs'den ümitliyim gole bu kadar etki eden kanat oyuncusu bulmak hiç kolay değil

ilk geldiği zaman u21'deki 22 Maç 27 Gol

Geçen sene 11 gol 4 asist

Bu yıl sadece son maçlarda oynadı 7 gol 2 asist

Tamam sadece ürettiği skor oynaması için yeterli değil ama son haftalarda gerçekten bir farklı gördüm Sinan'ı önceden orta sahanın gerisine hiç geçmezdi son maçlarda bayağı defansa kadar gelip Sarbi'ye yardım ediyordu

Eğer adam olur fizik&kondisyon olarak dahada gelişir sahada hayalet gibi olmayı bırakırsa Sinan seneye rahat 10-15 gol civarı katkı sağlar

Seneye satarken de 7-8 milyon gibi paralara satılabilir rahatça

Acerbi-Imbula-Corchia gibi adamlar birde kalite sol bek gelsin de Serdar-Sinan-Tolga-Garry filan oynasa da olur

16/17 sezonu dahil geriye doğru:
34/35/36/49/45/54

maç oynamış adam. Böyle bir adamın sağlık sıkıntısı olduğunu hiç sanmam. Bahsediliği gibi kalp sorunu filan varsa testte çıkar zaten bence..
maç

Tiote de maçlar yapıyordu. İşi icabı surekli saglık kontrollerinden geciyordu. Adam aniden gitti.

İnsallah olmaz, ama risk var tabii.

birkere'de transferi sip diye yapsaniz disimi kircam

fener gidiyor aliyor geliyor biz al gibi beklioz

Mental açıdan çok sıkıntılı zaten izle videoyu hiçbir dribling'in sprint'in sonunu getiremiyor

Ama şöyle birşey var STSL'de mental açıdan çok iyi olmak gerekmiyor iş yapar yani

Aynen bende onu diyorum premier lig icin defolu adam ama bu ligde lensler, toreler sov yaptiysa bu cocuk icinden gecer. Tum takimlarin aslinda en bozuk yeri solbekleri ligde adam gibi sag kanat olmadigi icin kimse oraya onlem almiyor.
Birsey yapmasa bile takimi hucuma cikarmasi yeterli zaten ligde rahat birakmazlar hemen faul yaparlar. Karsimda boyle ele avuca sigmayan adam olmasini istemezdim korkulu ruya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt