Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koyun can derdinde hollanda vpnli kasap hakan et derdinde. Yazık olan arif gibi son güvenilir birkaç duyumcumuzdan birine oluyor
Böyle cadı avı var oldukça Dumyucular GSC'den kaçar yahut gelmez.

Duyumculuk da zor iş... Coktail Partylerde ağız yoklamalar ... Yatlarda menajerler ile birşeyler içip, habercilik namına muhabbet etmek...

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Son düzenleme:
30 yasindaki adama 9 milyon euro ?
nasil satacagiz sonra elimizde patlayacak ?
3 stoper alinir o paraya.
batirdiniz kulubu.

off cok moralim bozuldu gitti paraciklar gittiiii
acerbiye deger o para daha 29 yaşında,satmayalım bizde kalsın hep.acerbi gibi bi oyuncu nasıl elde patlayacak onu da anlamadım.iyi forumlar

Son düzenleme:
Böyle cadı avı var oldukça Dumyucular GSC'den kaçar yahut gelmez.

Duyumculuk da zor iş... Coktail Partylerde ağız yoklamalar ... Yatlarda menajerler ile birşeyler içmek habercilik namına muhabbet etmek...

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Peki ozaman Ribery'nin menejeri ile hani gun gorusulmus?

Hiç birini alamıyosanız burak yılmaz'ı alında ilk 4 mücadelesi için eren'e kalmayalım

son dk

Göztepe, Teknik Direktör Tamer Tuna ile prensip anlaşmasına vardı

beinsports

Hamza hocama yazik oldu

Abdullah Avcı: "Clichy gündemimize geldi. Maliyeti yüksek. Bizimle olacağını tahmin etmiyorum" #skyskorcom
BIZIMLA DİYILSIN KLİŞİİ

fft226_mf9069068.Jpeg

Clivhy'ye 1milyon teklif edip gelmesini beklemek sacma, fener'de vazgecti diyorlar ama oyle degil.

Maasi cok yuksek

Yarin da gelen giden olmazsa sövmeye baslariz heralde

Gerci belhanda'nin 8 milyon'a alindigi aciklaninca ister istemez sövecegiz kacari yok yani

Galatasaray bi stopere 9 mil€ falan verecekse kepenki kapatsın gitsin. Fenerbahçe Kjaer' e o kadar vermedi ki Kjaer Acerbi' den kat kat iyi.

twitterdaki bi yorum.

manyak dolu etraf.biz hiç transfer yapmayalım bence.

Var mı güzel haber bugün bana güzel haber verin arkadaşlar moralim sıfırın altında.

demiştim bunlar ancak burak yılmazı alır diye ������������ Twitter çapları bu kadar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt