Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalancının önde gideni
diyor ki ilk 500 ü kırdırıp almısız simdi bu 940 tane 500 ü düşünce 440 onunda vergisi cıkınca 250 milyon tl kalıyomus onuda kırdırıp alınca 194 milyon tl alıcakmısız yani rivayı satarak o 500 ü kırdırarak almısız sonradanda bu 250 yi kırıdırıp 194 alıyoruz riva satısından toplamda bu kadar gelir elde etmişiz

Size duyum vermek istiyen de kabahat.
Duyum felan yok.

Oysaki bomba gibi bir mesaj geldi menajer tipinde arkadaşım dan.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Ne dedik yaw hemen alindin

Yalan mi adimiz hangi oyuncu ile anilsa muthis transfer oluyor,rakiplerin transferlere bok atmak komik
bu yaz adımızın anıldıgı bütün oyuncular iyi.rakipler ne yapıyo takipte ediyorum.bjkl,fbli muhabirleri...fener bizden iyi şu anda biraz.bjk fantazi kuruyor.benzema falan.ama marcelodan gelecek parayı deli gibi bekliyolar ve muhtemelen iyi bi transfer yapacaklar ön tarafa.çünkü talisca gidiyo,aboubakar zorlaştı.buragı aldılar,taraftar korkusundan açıklayamıyolar.

fenerbahce maliyet yüzünden istediği gibi transfer yapamıyo.onlar hakkında yorumlayabilcegim pek bişey de olmadı bu yaz.

Rakiplerin yaptigi her transferi begenmekte moda oldu burada biri 33 digeri 31 yasindaki adamlari begensek nolur keza bizim gomisinde onlardan kalir yani yok hepsi yemeye geliyor

bu yaz adımızın anıldıgı bütün oyuncular iyi.rakipler ne yapıyo takipte ediyorum.bjkl,fbli muhabirleri...fener bizden iyi şu anda biraz.bjk fantazi kuruyor.benzema falan.ama marcelodan gelecek parayı deli gibi bekliyolar ve muhtemelen iyi bi transfer yapacaklar ön tarafa.çünkü talisca gidiyo,aboubakar zorlaştı.buragı aldılar,taraftar korkusundan açıklayamıyolar.

fenerbahce maliyet yüzünden istediği gibi transfer yapamıyo.onlar hakkında yorumlayabilcegim pek bişey de olmadı bu yaz.

Valbuena 33 yasinda 4 milyon aliyor diyorsun,senin yalayip yuttugun Sneijder 33 yasinda 5 milyon aliyor bu nasil bir celiski

Belhanda'ya 8 milyon verilmesi mi iyi is yine bos yapiyorsun herzaman oldugu gibi hic kusura bakma

Yasina veriyorum belki resit olunca futbol konusunda daha cok bilgi sahibi olursun

Seni gergin gördük Mehmet Renkdaş.
Hollanda da meşhur bitkisel doğa ürünleri varmış... Sinir stres gidiyor. Denemelisiniz

Kusura bakma Arif'de, Milletten duyduklarini taraftari kandirmak icin kullaniyorsun, mal mal yorum yapip begeni pesinde ve ilgi pesinde geziyorsun.

Ribery diyorsun, ben 3 gundur Ribery dedikten sonra, sonra yok efendim boyle yok efendim soyle.

aspor haftasonuna takmış bu arada.

hakan gundogar
Hafta sonu @aykutince76 de Galatasaray'a dair büyük bir transfer gelişmesi olacak. Kırmızı falan değil ateş topu.

reyting ugruna ne yalanlar söylüyolar

diyor ki ilk 500 ü kırdırıp almısız simdi bu 940 tane 500 ü düşünce 440 onunda vergisi cıkınca 250 milyon tl kalıyomus onuda kırdırıp alınca 194 milyon tl alıcakmısız yani rivayı satarak o 500 ü kırdırarak almısız sonradanda bu 250 yi kırıdırıp 194 alıyoruz riva satısından toplamda bu kadar gelir elde etmişiz

Bu iddialar için belge sunabiliyor mu yazan arkadaş? Yoksa herkes yazar envai çeşit kötüleme çok zor değil. Senaryo biraz abartı.

Bu yaz okuyucu olarak kalacacağım demiştim ama yazmadan duramadım..Bu Yunus Belhanda nedir kardeşim ya..Kuzey afrikadan zidane dışında futbolcu çıkmaz ki o bile jübileyi kafa atarak yapmış birisi..Hayır bunda yetenek de yok..Topu sağa sola çekip adamı terste yakalarsa belki geçer onun dışında çok düz adam..

can abi adam gibi adam,ne derdin var onunla

fenerbah%C3%A7e_679644.jpg

Valbuena 33 yasinda 4 milyon aliyor diyorsun,senin yalayip yuttugun Sneijder 33 yasinda 5 milyon aliyor bu nasil bir celiski

Belhanda'ya 8 milyon verilmesi mi iyi is yine bos yapiyorsun herzaman oldugu gibi hic kusura bakma

Yasina veriyorum belki resit olunca futbol konusunda daha cok bilgi sahibi olursun
sneijderin 33ünden önce yaptıkları ortada. bu takımın yıldızı.bu senenin de asist kralı herseye ragmen.valbuena için yorumumu yaptım,eleştirdim.sneijderle kıyaslanamayacaıgı gibi sneijderle hiç bi alakası yok.belhanda çok yetenekli ama verilen para çok saçma.kaç kere yineledim.ama dönüşü yok o transferin.kitlediler bize.

fazla takıntılısın yorumlarıma ama eksik şeyler söylüyosun.

Son düzenleme:
Mehmet Ocak

Çok ciddi bir yaklaşım tarzın var.
Burası bir futbol takımın internet forumu.
Biraz rahat takılın ya.
Çoğunlukla keyif ve iyi vakit geçirmek için girilir. Duyum da bu işin tuzu biberi. Hiç haber olmazsa ne boktan bir transfer nöbeti olur biliyorsun umarım.

Başka birileri Twitter de yazınca "Oh Gelir"... Arif yazınca oouuuvvvvvvvvvv

Ayrıca senin kaynağın kim.. ne kadar güvenli ?!

ya twitterdan paylasmıs kendinden cok emin bi sekilde umarım kazık yememişizdir bu satıstan ne diyeyim kimsede konusmuyor riva meselesini

yazdıkları çok abartı. Olmayacak şey değil ama başka türlü yatırım yolları varken %80 kayba razı olmazlar sanırım. Bu zamanda herkes saldıracak işte.

Ayrıca bu ligde beklerin iyiyse şampiyon oluyorsun diğer mevkiler de bunlara yakın olursa avrupada başarı gelir..2012-2013 şampiyonluklarında riera veya eboue yerine başka bekler olsaydı şampiyon olamazdık..Beklerin ortalama 10 asist yapması lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt