Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.340
- 5.333
- 2.308
allahin mallariSON DAKİKA! Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allahin mallariSON DAKİKA! Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı!
Felipe MELO da asrın kazıgı italyanın BİDOnuydu böyle bos bos konusmamak lazım. adamın kumaşı belli alınır taraftar sahip cıkarsa o zaman fark yaratır...
Futbol oynamaya gelir oyununa konsantre olursa ligi alıp götürebilecek bir oyuncu.
O isin icinde siyaset var diye okumustum,farkli isler donuyor arada aslinda kaliteli ve iyi bir stoper ama sakat isteserdar aziz'de torpilli doktordan gelme ozaman
yav hem acerbi,hem maicon gelsin istiyoruz.nasri veya ben arfa gelsin de istiyoruz.ama para edecek oyuncumuz az satmak için...satıştan para lazım bu transferler için.rivadan gelen parayı harcamayacaksak..Nasri City'e gitmeyip başka bi takima veya lige gitseydi şuan piyasasi 40-50m olacak bi futbolcuydu. Umarim gelir çok iyi katkı sağlar satisinda da sorun olmaz kotu yorum gelmesini anlayamiyorum her şeye karşı olmasak keşke
bi arkadaş paylaştı..stoke city başkanı mı ne demiş.henüz erken bu iddialar için diye..Giannelli Imbula
İç Basın: Galatasaray'a yakın.
Dış Basın: Kiralık olarak Nice forması giymek üzere.
allahin mallari
SON DAKİKA! Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı!
Ohhh be![]()
1-2 transfer açıklansa stres azalır biraz.Gomis gelsinde biraz rahatlıyalım.
Ohh be ya bak bu transfer yapmis.kadar sevindirir beni,la çok.korktum bize gelecek diyeSon dakika
Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı!
Bein sports
yav hem acerbi,hem maicon gelsin istiyoruz.nasri veya ben arfa gelsin de istiyoruz.ama para edecek oyuncumuz az satmak için...satıştan para lazım bu transferler için.rivadan gelen parayı harcamayacaksak..
Importante resultanteGalatasaray ve Sassuolo,Acerbi için pazarlıklara devam ediyor.Gs 9 milyon euro'ya çıktı anlaşma olasılıgı çok yüksek
Galatasaray - Sassuolo, continua la trattativa per Acerbi - Agenti Anonimi
Gaël Clichy et Bafétimbi Gomis, convoités par Galatasaray, voilà Samir Nasri fortement désiré : les clubs de Galatasaray et Besiktas ont entamé les grandes manoeuvres à son sujet.
ne diyo burda...nasrili kısmı boşver...clichyli kısmı yorumlar mısın