Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesleyin gideceği bir transfer sezonu hiç içime sinmiyor, kaliteli adamlarla çok daha fazla katkı alacaktık Wes'den.

yıllık 4,5 milyon euro alıyor sneijder bende istemem takımdan gitmesini ama yaş 33 oldu ve selçukla birlikte gitmesi gerekenlerden belhanda onun boşluğunu doldurur ama belhandayı yedekleyecek bir oyuncuya daha ihtiyac var

Evren Göz‏@evrengoz

Dünyaca ünlü o gizli yıldız kim deniyor. Ben öyle bir şey söylemedim, dedikodu üretilmiş. Transfer dönemi bu tarz şeyler oluyor.

Menajeri bu is bitti demis

Ne diyelim Allah utandirmasin

Gomis h.o

Sırada Muslera var. Tudor sistemime uymuyor deyip yollarsa şaşırmayın.

Galatasaray'ı bitirme projesi : Dursun Özbek

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'in menajeri Albers, beIN SPORTS'a öçzel açıklamalarda bulundu. Albers, Galatasaray bizimle tyollarını ayırmak isterse açıkça söylemeli. Biz ön kapıdan çıkmak isteriz" dedi.

beinsports

Çürük portakalin menajeri aklı sıra sozlesmesini 2-3 yıl uzatın yoksa gideriz minvalinde konuşmuş ama artık yemezler guido denyosu. Teker teker gideceksiniz!

Sneijder gitmese bir de gomis ile görmek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yo Gomis çok Sneijder'lik topçu değil

Sneijder in önüne Eto'o tarzında bir adam gerekiyor ...

Ama Sneijder'de gidiyor adamı Drogba'dan başka doğru dürüst bir forvet ile oynatamadan

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'in menajeri Albers, beIN SPORTS'a öçzel açıklamalarda bulundu. Albers, Galatasaray bizimle tyollarını ayırmak isterse açıkça söylemeli. Biz ön kapıdan çıkmak isteriz" dedi.

ben arfa gelmeyecekse gitmemeli.daha brumanın yeri doldurulmadı.önce selçuk,yasin ve semih kapının önüne konulmalı.

Sneijder cephesinden açıklama geldi. "Önümüzdeki hafta Galatasaray ile masaya oturacağız." (belN sports)

Yo Gomis çok Sneijder'lik topçu değil

Sneijder in önüne Eto'o tarzında bir adam gerekiyor ...

Ama Sneijder'de gidiyor adamı Drogba'dan başka doğru dürüst bir forvet ile oynatamadan

Çok güzel sonuçlar çıkabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

stoper için ismi saklanan 3. bir isim varmış

pazartesi imza şov olabilir diyor beindeki gözlüklü

Pazartesi günü imza showwww geliyor. Cildirt bizi nur yüzlü dursun baskann.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt