Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon'u ilk günden beri yazıyorum.. gelmeye hazır kulüple görüşme sürüyor.. Acerbi için ise süreç devam ediyor..
Nevzat

#BüyükBaşkanŞovu

b91736089a77c66322259e46aa384272.jpg

Dursun arefeyi gösterir bayramı göstermez erken sevinmeyin yalçın gelmesin sonra..

nevzat dindar
Maicon'u ilk günden beri yazıyorum.. gelmeye hazır kulüple görüşme sürüyor.. Acerbi için ise süreç devam ediyor..

Nevzat Dindar: Gomis sonuçları temiz çıktı.. İmza 1-2 güne. Belhanda da ise en ufak pürüz yok

Burası 17,5 eder bruma poldi ?

15-20 de kendileri bütce ayırmıştır herhalde..

Rivanin bir kismini kirdirdi. Onun bir kismini transfere ayirmis olabilir. Onun disinda cok paramiz oldugunu hic sanmiyorum. Stat bombos taraftar kuskun store gelirleri cok azaldi. Avrupa desen yok. Rezalet bir sezon gecirdik. 15-20 m. bir butce cikmaz normalde

Clichy-belhanda-maicon-gomis
Carole-josue-semih-eren

Maicon h.o
Acerbi?
Ulan ikisi birde mi?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

35 milyondan 17 milyyoon gitti..Daha 18 milyon kaldı..2 bonservisli 1 serbest 1 kiralık alabiliriz.Sneijder gittiyse 25 milyon daha var.
Maicon 7
Belhan 6.5
Gomis 3
Acerb 7
Clich serbest
İmbula 2+13 kiralık
2 orta saha+1 kanat+1 sağ bek bu 3 veya 4 transfer için elde 9.5 milyon veya 18 milyon var..Düşünün yani Acerbi alınmayacaksa elde 16.5 veya 25 milyon ddaha var.Para bitmiyor anasını satayım :)

Son düzenleme:
yagli surat dünya karmasini kuruyor hirs yapmis

Benfica ozan tufanı istiyormus. Yersen. Pezoların para babalari gene kulübe para aktaracak.

Galatasaray, Brezilyalı stoper için 7 milyon euro ve başarıya bağlı bonuslar ödeyecek. Anlaşma tamam, imza haftaya atılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt